PRODUK KAMI

introduksi singkat kita

Binzhou Bangyi Metal Products Co., Ltd. didegaké ing 2010 ing Binzhou, kutha gerbang komersial Shandong.Pabrik kasebut nduweni area 10.000 meter persegi.Perusahaan iki nduweni lokasi geografis sing unggul, cedhak karo Pelabuhan Qingdao.Binzhou Bangyi Metal Products Co., Ltd. minangka perusahaan produksi siji-mandeg sing nggabungake produksi, R&D, penjualan lan layanan.Nduwe tim manajemen profesional lan tim R&D sing diwasa, lan bakal ngluncurake 1-2 produk anyar saben wulan.Produk utama perusahaan yaiku tali kawat baja galvanis, tali kawat baja tahan karat lan tali kawat baja dilapisi plastik, lan bisa ngasilake tali kawat baja spesifikasi khusus miturut syarat pelanggan.Produk ing ndhuwur akeh digunakake ing logistik, pelabuhan, konstruksi, tali tarik, perikanan, konstruksi, transportasi lan industri liyane.

Kenapa Pilih kita:

1.More than 10 years experience, Focus on steel wire rope manufacturing;<br> 2.Competitive price , Fast delivery;<br> 3.24 hours online service;<br> 4.Customization Available.

Pra-uyah

1. Luwih saka 10 taun pengalaman, Fokus ing manufaktur tali kawat baja;
2. Rega sing kompetitif, Pangiriman cepet;
3.24 jam layanan online;
4. Kustomisasi Kasedhiya.

1.When you place an order, a detailed product production schedule will be formulated for you.<br> 2.Production status will be reported to you regularly.<br> 3.When we finished production , Pictures and Package details will be sent to you immediately.<br>

Kanggo pesenan

1.Yen sampeyan nggawe pesenan, jadwal produksi produk sing rinci bakal dirumusake kanggo sampeyan.
2.Status produksi bakal dilaporake menyang sampeyan kanthi rutin.
3. Nalika kita rampung produksi, Gambar lan rincian Paket bakal dikirim menyang sampeyan langsung.

1.Each batch of goods is accompanied by a products quality test report.<br> 2.100% compensation for quality problems.<br> 3.Exclusive customer service: for product use guidance, after-sales, regular tracking of product use, and quality improvement issues.<br>

Layanan sawise-sale

1. Saben kumpulan barang diiringi laporan uji kualitas produk.
2.100% ganti rugi kanggo masalah kualitas.
3. Layanan pelanggan eksklusif: kanggo panuntun dhumateng panggunaan produk, sawise-sales, nelusuri reguler panggunaan produk, lan masalah perbaikan kualitas.