Tali Kawat Baja Tahan Karat 1.5mm 7×7 kabel jemuran kabel

Katrangan singkat:

Bahan sing apik, bisa dipercaya Gunakake baja karbon sing berkualitas, kualitas sing dipercaya, kuat lan awet, lan umur layanan sing dawa Ketangguhan sing apik, kuwat, ora gampang pecah Ngurangi torsi lan knotting kawat baja nalika proses narik, lan ningkatake kinerja kawat baja


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Spesifikasi

    Deskripsi Produk

    ① Bahan sing apik, bisa dipercaya
    Gunakake baja karbon kualitas dhuwur, kualitas dipercaya, kuat lan awet, lan umur layanan dawa

    ② Kaku apik, kuwat, ora gampang pecah
    Mesin gambar kawat diadopsi kanggo nyuda torsi lan knotting kawat baja

    ing proses narik lan narik, lan kanggo nambah kinerja kabel baja

    ③ Kontrol kualitas lan tuku kanthi yakin
    Gunakake peralatan tes profesional kanggo nganakake tes ketat babagan produk kanggo njamin standar produk

    ④ Ndhukung kustomisasi, macem-macem gaya
    Tali kawat bisa digawe saka 1 * 7 7 * 7 1 * 19 7 * 19 struktur, lan struktur beda bakal beda ukuran.

    1
    2
    3
    4

    Aplikasi

    0001

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita