19 × 7 kabel kawat baja tarik dhuwur tali kawat baja galvanis kanggo crane

Katrangan singkat:

Tali kawat galvanis 19x7 SIZE: 3mm-16mm lumahing: galvanis PACKING: REEL KAYU (REEL PLASTIK, COIL, PLASTIK ING KARTON), banjur ing PALLET.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item 19*7 tali kawat baja galvanis
    Bahan 45 # 55 # 60 # 70 # baja karbon;Inti batin: inti rami/inti PP/inti katun
    Konstruksi 19*7
    Dhiameter 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm
    Pangobatan lumahing Hot-Dip galvanis / galvanis listrik
    Paket Packing ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;Utawa Cut menyang dawa selaras;Paket khusus liyane
    Aplikasi Softness apik, cocok kanggo traksi, narik, strapping, etc.

    Deskripsi Produk

                                                           Tali Kawat Baja Galvanis 19×7                                             
     19 7
    Dhiameter (MM) Min.Beban putus (KN) Kira-kira.Bobot KG / 100M
    6 20.9 14.5
    7 28.5 19.7
    8 37.2 25.7
    9 47.0 32.6
    10 58.1 40.2
    11 70.3 48.6
    12 83.6 57.9
    13 98.1 67.9
    14 114 78.8
    16 149 103

     

    19x7 kabel kawat baja tarik tinggi tali kawat baja galvanis

     

    1. kabel galvanis stainless steel/kabel tinggal

    1)BWG8-BWG30 (0,305mm-4,191mm)

    2) Processing karo kabel baja karbon kurang, liwat drawing lan galvanizing listrik

    3) Pengukur kawat standar saka 8 BWG nganti 26BWG

     

    2. Informasi Teknis

    Kawat Baja
    1) Bahan: baja karbon super
    2) Processing dening drawing, panas-dipped galvanizing
    3) Wire gauge standar saka 8BWG nganti 30BWG
    4) Lapisan lapisan seng sing kandel
    5) Super ing resistance karat
    6) Lapisan lapisan sing kuat
    7) ukuran Custom kasedhiya
     

    kawat baja galvanis

    1) Bahan: baja karbon super
    2) Processing dening drawing, panas-dipped galvanizing

    3) Wire gauge standar saka 8BWG nganti 30BWG
    4) Lapisan lapisan seng sing kandel
    5) Super ing resistance karat
    6) Lapisan lapisan sing kuat
    7) ukuran Custom kasedhiya

     

    3. Panggunaan kabel tetep baja galvanis

    Kawat galvanis digunakake kanggo nenun bolong kawat, konduktor terdampar ing sirkuit listrik overhead,

     

    19x7镀锌详情页_07
    19x7镀锌详情页_04
    19x7镀锌详情页_05
    19x7镀锌详情页_02

    Aplikasi

    19x7镀锌详情页_06

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    详情页_08
    012
    009

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita