Kabel panggantos 4mm kanggo Wire Jump Rope

Katrangan singkat:

Kanthi paling tali lompat sing dipasang karo sistem bantalan (4.0 mm minangka ukuran kabel sing paling umum).bagean panggantos iki kebak kompatibel karo pas Speed ​​Jump Ropes.panggantos kabel kacepetan digawe saka PVC ditutupi baja Galvanized lan padha gampang kanggo Cut kanggo ukuran minangka needed.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Kabel Panggantos kanggo Wire Jump Rope
Bahan Tali Kawat Baja Galvanis dilapisi PVC
Ukuran Tali 0,4 cm * 300 cm
Warna Tali biru
Bobot 60 gm
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 

KUALITAS:

Cooper dilapisi kawat baja ditutupi karo PVC kanggo kekiatan.Kabel 4mm fleksibel kanggo mlumpat lan tahan
kinking lan memori saka coiling.

KABEL GANTI UNIVERSAL:

Kabel paling populer kanggo tali lompat kacepetan.Kompatibel karo akeh kabel kacepetan mlumpattali.

Gampang kanggo ukuran:

Dawane 300cm lan bisa dipotong supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.Gunakake kanggo ngganti kabel worn utawa nggawetali lompat dhewe.

PENGGUNAAN INDOOR:Gunakake ing jero ruangan utawa nganggo tikar lompat tali.Ing PVC lapisan iklan kekiatan vs kabel gundhul, nanging bakal tetepnyandhang ing lumahing njaba utawa abrasive.

Klebu: Tali kasebut dilengkapi sekrup sing bisa diatur (kanggo pangaturan ukuran cepet) lan mandeg kabel logam (kanggo ndandanidawa tali sampeyan)

 

katrangan produk
Kabel dilapisi PVC 4.0 mm iki minangka kabel lompat kacepetan sing paling populer.Teka ing macem-macem warna.
Dianjurake kanggo jumpers experienced.Kabel bisa digunakake nganggo tali lompat kacepetan kabel universal.Kualitas ing PVC ndadekake kabel fleksibel tanpa kinking utawa tangling.Gunakake kanggo nggantikabel worn, ngatur tali sing wis ana kanggo nggunakake anyar, utawa nggawe pribadhi utawa mbangun tali lompat dhewe.
Diameter: kabel 4,0 mm kanthi lapisan PVC
Dawane: 300cm

- Tahan kusut

Kalebu sekrup sing bisa diatur lan mandeg kabel logam supaya gampang ngganti kabel lan gagang ing kacepetan kabel sing ana.
tali

Deskripsi Produk

ga and cop

APLIKASI

skipping (2)

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

package

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita