7*7 1*19 PVC/PU dilapisi tali kawat baja skipping rope 3mm 4mm

Katrangan singkat:

Wire Skipping Rope, dawa luwes Nggunakake tali kawat baja inti utama, 7 * 7 struktur luwih alus lan fleksibel, kawat baja diameteripun 1.5mm, kenthel tali kawat, stabil lan ora fluttering, nyandhang-tahan PVC/PU Lebokake, dawa bisa Cut , 2.8m-3m Product nggunakake: fitness, bobot mundhut, hiburan


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item PVC/PU dilapisi tali kawat baja skipping rope
    Bahan Kawat batin: Listrik galvanis/Hot-dip galvanis/304 tali kawat baja tahan karat

    Lapisan njaba: PVC / PU / Nylon

    Konstruksi 7*7, 1*19
    Dhiameter Kawat internal: 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm

    Sawise Coating: 2.5mm, 3.8mm, 4.0mm

    Syarat diameter liyane bisa disesuaikan

    Paket Ora ana packing tali pemotong ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;

    Utawa Cut menyang 2.75m, 3m banjur dikempalken ing tas pp;

    Utawa paket selaras liyane

    Deskripsi Produk

    Tali skipping kawat luwih tipis lan gagang luwih cendhek, mula tali kasebut bakal luwih cepet, saengga tali skipping relatif profesional, nanging ora tahan lama lan gampang pecah, supaya sampeyan bisa tuku sawetara liyane sekaligus.Cocog kanggo wong sing olahraga kanthi profesional.

     

    skipping (3)
    skipping (5)

    Aplikasi

    skipping (2)

    Tips

    Carane milih tali kanggo skipping

    1. Deleng karakteristik materi

    Tali sing luwih alus relatif aman lan cocok kanggo mlumpat alon.Kawat baja utawa tali nilon ora cocok kanggo wong biasa.Tali plastik lan karet duwe bobot tartamtu, saengga cocok kanggo nuntut cepet.

    2. Pilih miturut wong akeh

    Pemula bisa milih tali lompat plastik sing transparan, padhet, tipis, lan bobot tartamtu.Tali kasebut nduweni bobot tartamtu, saengga para pamula bisa kanthi gampang ngayun.Wong tuwa kudu nganggo tali katun.Tali iki krasa enak yen diuncalake, ora lara kena awak, lan kecepatane ora cepet.Atlet profesional bisa milih tali skipping nilon.Tali jinis iki luwih angel lan angel, nanging efek olahraga apik.Kajaba iku, tali kain mlumpat suwe lan ora bakal nganggo tangan.Cocog kanggo wong kanthi frekuensi dhuwur lan intensitas olahraga sing dhuwur.

    3. Delengen dawane tali

    Dawane tali paling apik kanggo luwes.Yen tali kasebut dawa banget utawa cendhak banget, bakal nyebabake gerakan sing ora koordinasi nalika mlumpat.Kanthi nambah katrampilan lompat tali, dawa lompat tali bisa disingkat kanthi bertahap.Umumé, nalika ngadeg kanthi sikil siji ing tengah tali, luwih becik narik ujung tali kasebut menyang kelek.

    4. Deleng ing gagang

    Dawane lan kekandelan gagang uga penting banget.Saya suwe saya suwe, saya gedhe kekuwatan ngowahi tali lompat.Nalika sapisanan miwiti mlumpat, iku paling apik kanggo milih gagang dawa karo bab 5cm kiwa ing ngarep nalika nyekeli gagang.Kekandelan kira-kira 22 ~ 25mm, lan sampeyan bisa kanthi gampang nyekel loro gagang kanthi tangan siji.

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    factory 001
    009

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita