Babagan Kita

Profil Perusahaan

Binzhou Bangyi Metal Products Co., Ltd.diadegaké ing 2010 ing Binzhou, kutha gateway komersial Shandong.Pabrik kasebut nduweni area 10.000 meter persegi.Perusahaan iki nduweni lokasi geografis sing unggul, cedhak karo Pelabuhan Qingdao.Binzhou Bangyi Metal Products Co., Ltd. minangka perusahaan produksi siji-mandeg sing nggabungake produksi, R&D, penjualan lan layanan.Nduwe tim manajemen profesional lan tim R&D sing diwasa, lan bakal ngluncurake 1-2 produk anyar saben wulan.Produk utama perusahaan yaikutali kawat baja galvanis, tali kawat baja tahan karatlantali kawat baja dilapisi plastik, lan bisa ngasilake spesifikasi khusustali kawat bajamiturut syarat pelanggan.Produk ing ndhuwur akeh digunakake ing logistik, pelabuhan, konstruksi, tali tarik, perikanan, konstruksi, transportasi lan industri liyane.

Perusahaan strictly mrodhuksi sesuai karo GB, ISO, DIN, JIS, AISI, ASTM, ISO9001-20000 standar kualitas internasional.Kualitas produk stabil lan dipercaya, lan wis menangake pelanggan anyar lan lawas amarga kekuwatane dhuwur, ketangguhan sing dhuwur, non-looseness, tahan nyandhang lan kaluwihan liyane.Ing taun-taun pungkasan, produk kasebut diekspor menyang Eropa, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane.

1962d53_副本

18e6491_副本

e1fd48dee886bcd5570f5d2f0b9d36f_副本

Visi Perusahaan

Perusahaan bakal netepi filosofi bisnis lan tujuan kejujuran lan jaminan kualitas, lan njupuk filosofi manajemen kanggo nandheske manajemen manungsa lan pengalaman pelanggan, terus-terusan nindakake bisnis, lan njupuk dalan pangembangan sustainable minangka pandhuan, lan nyengkuyung luwih akeh perusahaan nggunakake. produk kita.Nyedhiyakake pelanggan kanthi nggunakake awak sing apik.We Sincerely welcome pedagang lan kolega saka kabeh mlaku gesang ing ngarep lan luar negeri teka kanggo neliti, nduduhake, rembugan bisnis, joint venture lan kerjo bareng, lan ngupaya pembangunan umum lan nggawe sarwa.

initpintu_副本

Tim Kita

Karyawan minangka aset paling berharga.Perusahaan kita penting banget kanggo kesehatan fisik lan mental karyawan.Mula, perusahaan kita asring ngatur game tim, kegiatan mbangun tim, lelungan lan kegiatan liyane kanggo nambah kohesi, kepercayaan lan tanggung jawab tim.

67eca8d78_副本

Kegiatan

14_副本
image004_副本

Pènget: in_array () ngarepake parameter 2 dadi array, string diwenehi ing/www/wwwroot/a924.goodao.net/wp-content/themes/global/page.phping baris31