Sertifikasi

Kita duwe syarat sing ketat babagan kualitas lan wis entuk sertifikasi CE lan ISO.

ISO1
ce1

Kita uga wis lulus sertifikasi ing situs SGS lan TUV lan entuk sertifikat kasebut

SGS
TUV

Pènget: in_array () ngarepake parameter 2 dadi array, string diwenehi ing/www/wwwroot/a924.goodao.net/wp-content/themes/global/page.phping baris31