Busana

Busana

Tali kawat baja kanggo clothesline digunakake tali kawat baja galvanis utawa tali kawat stainless steel karo inti utama, lan njaba ditutupi plastik PVC utawa PU.

 

Panggunaan baja karbon kekuatan dhuwur lan stainless steel minangka bahan mentahan, nggawe clothesline luwih awet.

 

Loro-lorone PVC lan PU digunakake bahan sing ramah lingkungan, sing alus lan ora duwe bau pedas.

clothesline

Pènget: in_array () ngarepake parameter 2 dadi array, string diwenehi ing/www/wwwroot/a924.goodao.net/wp-content/themes/global/page.phping baris31