Warna-warni dilapisi tali kawat baja PVC PU Nylon coating kabel kawat galvanis

Katrangan singkat:

Tali kawat baja sing dilapisi warna-warni, warna sing disesuaikan, dawa lan diameter, bisa nyukupi macem-macem kabutuhan.Tali kawat baja sing dilapisi plastik nduweni karakteristik lembut, kekuatan tarik dhuwur, super anti-tuwa, tahan asam lan alkali, tahan korosi, konstruksi sing sederhana lan rega murah.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item PVC/PU dilapisi tali kawat baja
    Bahan Kawat batin: Listrik galvanis/Hot-dip galvanis/304 tali kawat baja tahan karatLapisan njaba: PVC / PU / Nylon
    Konstruksi 1*7, 1*19,7*7,7*19
    Dhiameter Kawat internal: 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mmSawise Coating: 2.5mm, 3.8mm, 4.0mm

    Syarat diameter liyane bisa disesuaikan

    Paket pengepakan ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;Utawa paket selaras liyane

    Deskripsi Produk

    2
    2

    Matrial lan Warna Opsional

    3
    5

    Kontrol kualitas

    6

    Aplikasi

    4
    5

    Tips

    Tali kawat baja sing dilapisi plastik nduweni karakteristik lembut, kekuatan tarik dhuwur, super anti-tuwa, tahan asam lan alkali, tahan korosi, konstruksi sing sederhana lan rega murah.Lumahing tali kawat baja sing dilapisi plastik bisa galvanis, sing cocok kanggo tensioning, bundling, kabel ngeculake, lan liya-liyane. iku ing ring narik saka tali karo Gesper tali, lan supaya tightness Moderate.

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    7

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita