Hubungi Kita

Binzhou Bangyi Metal Products Co., Ltd.

alamat

Desa Xujiadaokou, Kota Shuiwan, Kabupaten Wudi, Kota Binzhou, Provinsi Shandong

whatsapp, wechat, tel

0086-15318806990

jam

Senin-Jumat: 8am nganti 22pm
Setu,Minggu: 8am nganti 20pm

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita