Kustom Latihan Gym Latihan Latihan Kebugaran Kabel Baja Berat Bantalan Kawat Tertimbang Tali Lompat Tali Kacepetan Bisa Disesuaikan

Katrangan singkat:

Logo Kustomisasi sing bisa diatur kanthi murah Latihan Langsung Lompat Tali Amazon Kue Panas Universal Unisex Custom PVC Weighted Jumprope Fitness Weighted Speed ​​Skipping Jumprope Tough Jump Rope - 280cm Rope Skipping kanggo Ndhuwur, Mundhut Bobot lan Kabugaran - Dilengkapi Tas Panyimpenan


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Tali Lumpat Kawat
Bahan PVC + Kawat Baja + ABS + Busa
Ukuran Tali 0.4cm * 280cm
Ukuran Handle 3.5cm * 15cm
Warna Tali ireng
Warna Handle Ireng, Biru, Abang, Ijo
Bobot 150 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 

Babagan item iki

Tangguh lan awet

- panggunaan tali kawat baja sing angel banget minangka awak tali, digabungake karo desain gagang nyaman PP EVA, minangka pilihan saben penggemar olahraga

Mupangate banget

- Kanthi skipping tali, sampeyan bisa nambah dhuwur, nyuda bobot, lan nambah awak.Pilihan sing apik kanggo tinju, MMA lan latihan salib

Desain Sampurna

- tali skipping gym digawe kanthi gagang ergonomis sing entheng dilapisi nganggo genggaman busa memori PP EVA alus 6 inci kanggo genggeman sing luwih nyaman lan kuwat.

Length sing bisa diatur

- desain kanthi dawa tali 280cm, bisa diatur kanthi cepet miturut dhuwur sampeyan.Cocog kanggo wong diwasa lan bocah

Paket kalebu

- Dawane tali 280cm lan tas panyimpenan ireng, sampeyan ora kudu mbuwang tali sawise latihan, tas panyimpenan trep kanggo panyimpenan lan digawa.

Deskripsi Produk

跳绳_02
跳绳_03
跳绳_04
跳绳_05
跳绳_07

Aplikasi

跳绳_08
跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

A 包装 (1)

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita