Custom Steel Wire Weighted Jump Rope karo Long Handle kanggo Latihan Kacepetan Skipping Kids

Katrangan singkat:

Latihan tali lompat sing digawe saka kawat baja sing dikepang kanthi dilapisi PVC, sing nduweni umur dawa lan ora gampang patah kanggo njamin gampang lan lancar.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Tali Lumpat Kawat
Bahan PVC + Kawat Baja + ABS + Busa
Ukuran Tali 0.4cm * 280cm
Ukuran Handle 3.5cm * 15cm
Warna Tali ireng
Warna Handle Ireng, Biru, Abang, Ijo
Bobot 150 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 

Awet lan tanpa kusut:

Latihan tali lompat sing digawe saka kawat baja sing dikepang kanthi dilapisi PVC, sing nduweni umur dawa lan ora gampang patah kanggo njamin gampang lan lancar.

 

Cepet lan Gamelan:

Tali lompat duwe sistem bantalan bal anti-bledug supaya luwih awet lan stabil, sampeyan bisa kanthi gampang ngayunake tali skip kanthi 360°rotasi.

 

Latihan Lompat Tali:

Tali kacepetan olahraga kita cocog kanggo kabeh dhuwur lan katrampilan.Apik kanggo latihan MMA, Tinju, Cross lan olahraga.

 

Panjang sing bisa diatur:

Lompat tali dirancang 3 meter lan pas kanggo kabeh wanita, lanang lan bocah-bocah, gampang diatur sing bisa Cut keluwihan miturut dhuwur.

 

Nyaman Ngalahake:

Pegangan anti-slip busa memori alus nyedhiyakake genggeman sing nyaman!

Deskripsi Produk

跳绳_02
跳绳_03
跳绳_04
跳绳_05
跳绳_07

Aplikasi

跳绳_08
跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

A 包装 (1)

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita