Digital Skipping Rope Olahraga Latihan Smart Bobot Kalori Wektu Lompat Tali karo Counter

Katrangan singkat:

Tali skipping iki duwe counter (baterei-free) sing bisa menehi sampeyan ngerti kaping pirang-pirang sampeyan mlumpat kanthi gampang. Lacak jumlah lompatan sing sampeyan lakoni kanthi counter sing dibangun ing gagang.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Counter Jump Tali
Bahan Tali Kawat PVC + ABS + Counter
Ukuran Tali 0,45 cm * 300 cm
Ukuran Handle 3.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Ijo, Jambon
Pilihan Tali, Tanpa Tali
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 

Skipping Rope Weighted Jumping Rope kanggo Latihan Kacepetan, Latihan Ketahanan lan Latihan Gym

SKIPPING ROPE WITH COUNTER:

Tali skipping iki duwe counter (baterei-free) sing bisa menehi sampeyan ngerti kaping pirang-pirang sampeyan mlumpat kanthi gampang. Lacak jumlah lompatan sing sampeyan lakoni kanthi counter sing dibangun ing gagang.

LENGTH sing bisa diatur:
Tali lompat kanggo desain fitness kanthi dawane 9 kaki, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel dawa sing luwih gedhe tanpa alat kanggo wong sing luwih dhuwur.Ora mung wong diwasa nanging uga bocah bisa muter.Tali lompat sing sampurna kanggo pria, wanita, bocah lan remaja.

TANLE-FREE lan awet:
Latihan tali lompat sing digawe saka kawat baja sing dikepang kanthi dilapisi PVC, sing nduweni umur dawa lan ora gampang patah kanggo njamin gampang lan lancar.100% bebas tangle, ora duwe tali bengkong kuwatir maneh!

RASA NYAMAN ING TANGAN:
Lapisan njaba gagang digawe saka karet alus, lan lumahing wis cembung partikel antiskid kang nggawe nyaman kanggo nyekeli nalika nyediakake genggeman anteng.

KUALITAS DIJAMIN:
Yen sampeyan ora seneng banget karo tali lompat premium, hubungi kita lan kita bakal ngetokake panggantos kanthi cepet utawa mbalekaken dhuwit kanthi cepet!Ora ana pitakonan.

Deskripsi Produk

负重计数器跳绳_03
负重计数器跳绳_02
负重计数器跳绳_05
负重计数器跳绳_04
负重计数器跳绳_06

Aplikasi

负重计数器跳绳_08
负重计数器跳绳_07

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita