Tali Langsung Ngitung Elektronik, Tali Lompat Kebugaran sing bisa diatur kanthi Penghitung Kalori Wektu Elektronik

Katrangan singkat:

ukuran gagang 180x30 mm, nyaman kanggo ditahan;Desain non-slip ngidini sampeyan nyekel gagang kanthi kuwat nalika mlumpat tali;Gagang desain beban bobot nggawe olahraga sampeyan luwih efektif


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Counter Jump Tali
Bahan Tali Kawat PVC + ABS + Counter
Ukuran Tali 0,45 cm * 300 cm
Ukuran Handle 3.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Ijo, Jambon
Pilihan Tali, Tanpa Tali
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

Tali Langsung Ngitung Elektronik, Tali Lompat Kebugaran sing Bisa Disesuaikan karo Penghitung Kalori Wektu Elektronik, Tali Lompat kanggo Anak Wanita Dewasa Olahraga Luar Ruangan Olahraga Ngurangi Bobot Latihan

Nyaman nangani:

ukuran gagang 180x30 mm, nyaman kanggo ditahan;
Desain non-slip ngidini sampeyan nyekel gagang kanthi kuwat nalika mlumpat tali;Gagang desain beban bobot nggawe olahraga sampeyan luwih efektif

Dual mode tali:

nerangake karo siji 3 m / 9,8 ft tali dawa lan loro 24 cm / 9,4 inch tali cendhak;Dawane tali bisa diatur supaya cocog karo dhuwur lan mesthekake yen ora gampang dicemplungake dening tali;Tali cendhak karo bal TPE mungsuh nirkabel skipping, aman lan luwih gampang kanggo bocah-bocah, lan trep kanggo nggunakake tanpa njupuk akeh papan, olahraga kapan wae, ing ngendi wae.

Elektronik multi-fungsi tali:

tampilan LED HD ing tali lompat fitness iki nuduhake Timer, Bobot, Kalori lan bunderan;Nampilake bobot pesawat sampeyan, ngetung wektu, ngetung jumlah bunder sing wis mlumpat lan kalori sing diobong kanthi tepat;Sampeyan bisa nyetel pangeling wektu utawa pangeling bunder kanggo nggayuh target olahraga

Precision counter:

counter magnetik presisi sing dibangun bisa ngetung nomer mlumpat, ngetung kalori sing dikonsumsi sajrone proses kabeh, supaya sampeyan bisa ngerti data sing digawe sajrone olahraga tanpa ngitung fisik.

bahan kualitas:

tali PVC kualitas awet lan lancar, nyuda masalah kayata intertwining lan curling, sampeyan bisa mlumpat ing sembarang lumahing karo tali.

Deskripsi Produk

计数跳绳_04
计数跳绳_03
多色计数跳绳_10fu
多色计数跳绳_02
多色计数跳绳_05

Bagian Warna

多色计数跳绳_08
多色计数跳绳_06fu2

Aplikasi

多色计数跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita