Pabrik Rega Golden sirah Kustom Steel Wire High Quality Speed ​​Skipping Heavy PVC Weighted Jump Rope

Katrangan singkat:

Busa Memori EVA Lembut 15cm Nyedhiyakake Elastisitas Dhuwur Busa Kapadhetan Dhuwur Nyerep Kringet kanthi Cepet Lan Tansah Telapak Tangan Kering Desain Tekstur Sirkuler Ndadekke Genggeman Kuat Lan efek Anti-selip


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Tali Lumpat Kawat
Bahan PVC + Kawat Baja + ABS + Busa
Ukuran Tali 0.4cm * 280cm
Ukuran Handle 3.5cm * 15cm
Warna Tali ireng
Warna Handle Ireng, Biru, Abang, Ijo
Bobot 150 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

SPESIFIKASI

Tipe: Skipping Rope.
Werna: Abang + Ireng / Biru + Ireng / Ijo + Ireng / Ireng + Ireng
Bahan: PVC Embedded Wire Rope, PP lan gagang busa
Ukuran: Dawane: 2,80 m

USES
Olah raga lompat tali dirancang kanggo mbantu ningkatake daya tahan lan kacepetan, olahraga aerobik sing paling apik, ngobong kalori akeh, nalika nambah nada otot ing awak, lan ngilangi bobot, nambah keluwesan, ngembangake kekuatan inti lan kesehatan jantung.

Fitur nangani
15cm Soft EVA Memory Foam Nyedhiyakake Elastisitas Dhuwur
Busa Kapadhetan Dhuwur Nyerep Kringet kanthi Cepet Lan Tansah Kering
Desain Tekstur Circular Ndadekke Genggeman Kuat Lan efek Anti-selip

Sampurna Kanggo:
Latihan Kebugaran, Latihan Kardio, Latihan Lompat, Cross Fit, Skipping, MMA, Tinju, Latihan Kacepetan, Pedhet, Penguatan Pha lan Lengen, Latihan Sikil lan Latihan Ketahanan

Carane Nyetel
Langkah 1: Bukak tutup ngarep gagang;
Langkah 2: Njupuk Piece plastik utama metu lan nyetel menyang dawa sing perlu;
Langkah 3: Lebokake potongan plastik njero maneh lan potong tali ekstra yen perlu, utawa tetep nang gagang.

Deskripsi Produk

2
4
3
5
6
7

Aplikasi

7-1
跳绳_08
跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

11

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita