pager

Tali kawat baja hot dip lan tali kawat baja tahan karat luwih akeh digunakake ing njaba ruangan, Umume diameter 6mm, 8mm, 10mm.

Hot dip tali kawat baja galvanis lan tali kawat baja tahan karat, bisa nolak karat, panggunaan ruangan luwih suwe.

Tali kawat sing dilapisi plastik lan tali kawat baja tahan karat luwih akeh digunakake ing njero ruangan, diameter paling akeh yaiku 4mm, 6mm, lan 8mm.

Tali kawat sing dilapisi plastik lan tali kawat baja tahan karat bisa njaga padhang sing luwih apik nalika digunakake ing jero ruangan suwene suwe.

fence

Pènget: in_array () ngarepake parameter 2 dadi array, string diwenehi ing/www/wwwroot/a924.goodao.net/wp-content/themes/global/page.phping baris31