Inti serat 6×7+FC 6×19+FC 6×12+FC tali kawat Baja Galvanis

Katrangan singkat:

Kinerja beban sing kuwat, ora gampang corrode, katon ayu Lumahing mulus tanpa burr, resistensi tekanan sing kuat Struktur internal ndhukung kustomisasi, lan macem-macem model kasedhiya kanggo pilihan Tali kawat alus, nduweni kinerja mlengkung sing apik, lan ndhukung cus


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Bahan serat: sisal, benang katun, serat sintetik utawa serat liyane sing nyukupi syarat

    Fungsi inti hemp kanggo nyimpen lenga pelumas, supaya lenga ing permukaan tali kawat baja bisa diisi maneh nganti sawetara, lan tali kawat baja bisa digunakake kanggo wektu sing suwe.
    Penting kanggo aplikasi lenga kanggo tali kawat baja sing asring ing gerakan

    Tali kawat baja dipintal kanthi kenceng kanggo ndhukung kekuwatan untaian tali

    Inti Serat VS Inti Logam

    pp core
    metal core

    Tali kawat baja inti serat alus lan nduweni kinerja mlengkung sing apik.Nalika tali kawat baja kena tabrakan lan beban impact sajrone karya, inti serat bisa dadi buffer.

    Inti serat tinimbang inti baja:

    Kinerja mlengkung apik: bisa muter peran buffering
    Lubrication: alon mudhun tuwa lan ndawakake umur layanan saka tali kawat
    Kakuwatan apik: kapasitas beban sing apik

    Spesifikasi

    jeneng Tali kawat baja kanthi inti serat
    Dhiameter 0,3-12 mm, lsp
    Konstruksi 6*7+FC,6*19+FC,6*12+FC, lsp.
    dawa 500mm / reel, 1000mm / reel, 2000mm / reel, utawa minangka syarat sampeyan
    Bahan Baja karbon, inti rami/inti katun/inti PP
    kekuatan tarik 1470,1570,1670,1770,1870,1960,2160MPA
    Pangobatan lumahing Electro-galvanizing, utawa hot-dip galvanizing
    Struktur NominalDhiameter NominalT/S minimalB / L nyabrangBagean Kira-kiraBobot

    mm

    Mpa

    KN

    mm2

    kg / 100m

    5.40

    1670

    20.35

    13.85

    13.80

    6×7+FC

    1.80

    1960

    2.28

    1.32

    1.40

    2.15

    1960

    3.28

    1.90

    2.00

    2.50

    1960

    4.47

    2.59

    2.70

    3.05

    1870

    6.27

    3.81

    4.00

    3.60

    1870

    8.69

    5.28

    5.50

    4.10

    1770

    10.40

    6.68

    7.00

    4.50

    1770

    12.85

    8.25

    8.70

    5.40

    1670

    17.46

    11.88

    12.50

    6x7+FC

    6x19+FC

    APLIKASI

    Tali kawat baja inti serat cocok kanggo macem-macem lingkungan:
    Range aplikasi: akeh digunakake ing kabutuhan saben dina, bahan kimia, ngangkat industri, lsp.
    1.sandhangan-jaran
    2. ngangkat lan nindakake operasi
    3.conveyor nggunakake

     

    Kinerja beban sing kuat, ora gampang corrode, katon apik
    Lumahing Gamelan tanpa burrs, resistance meksa kuwat
    Struktur internal ndhukung kustomisasi, lan macem-macem model kasedhiya kanggo pilihan
    Tali kawat alus, nduweni kinerja mlengkung sing apik, lan ndhukung kustomisasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita