Latihan Fitness Latihan Olahraga Langsung Rope Length Adjustable Electronic Counter Skipping Rope

Katrangan singkat:

Skipping Rope Steel Wire Speed ​​Jump Rope Ball Bearing karo Aluminium Alloy Anti-Slip Handle kanggo Fitness Sports Blue Ball Bearing Jump Rope luwes lan ora bakal corak, sing bisa nyegah kulit sampeyan nandhang lara.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Aluminium Alloy Wire Langsung Tali
Bahan PVC Wire Rope + Aluminium Alloy nangani
Ukuran Tali 0,25 cm * 300 cm
Ukuran Handle 1.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Abang, ireng, Ijo, Jambon
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

SKipping Rope Steel Wire Speed ​​Jump Rope Ball Bearing dengan Aluminium Alloy Anti-Slip Handle untuk Olahraga Kebugaran Biru

Babagan item iki
Ball Bearing Jump Rope bisa luwes lan ora bakal bengkong, sing bisa nyegah kulit sampeyan nandhang lara.

Skipping Rope utamané digawe saka kuwat, nyandhang-resistance lan bahan logam awet kanggo umur layanan dawa.

Steel Wire Skipping Rope nduweni gagang logam kanthi rasa tangan sing nyaman, lan desain sing entheng nggampangake ditahan sanajan sajrone olahraga kanthi intensitas dhuwur.

Fitness Jump Rope kanthi desain entheng cocok banget kanggo mlumpat sajrone olahraga intensitas dhuwur lan bisa digawa.

Tali Langsung Kacepetan duwe mekanisme puteran kaping pindho kanthi bantalan bal puteran 360 ° lan nambah daya rotasi lan menehi sampeyan keluwesan gerakan.

Skipping tali karo aluminium alloy, anti-slip lan entheng desain nangani cocok banget kanggo fitness kulawarga lan olahraga ruangan, lan solves masalah entanglement saka tali tradisional.Lan cocok kanggo latihan MMA, profesional sing ahli ing binaraga, tinju, aerobik, lan peralatan latihan pribadi.

Fitur
Lompat tali
- Werna: Red, Blue, Black, Pink, Yellow, Green, Violet, Silver
-Bahan tali: PVC + tali kawat galvanis
-Material Handle: Aluminium Alloy
-Ukuran tali: 0.25*300 cm
-Ukuran Handle: 1.8*16 cm
Nyetel ngawut-awut ing loro-lorone, loosen lan nyetel dawa sakatali iki minangka needed, lan banjur ngencengi meneng iki maneh, cocok kanggokabeh umur.

Deskripsi Produk

铝合金钢丝绳_02
铝合金钢丝绳_03
铝合金钢丝绳_04
铝合金钢丝绳_05

Pambuka Instalasi

铝合金钢丝绳_06

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita