Kawat terdampar baja galvanis 1*7/1*19, peralatan listrik, saluran overhead, kawat terdampar baja galvanis, tali kawat baja

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Galvanized Steel Strand Executive standar: YB / T 5004-2012 GB / T1179-2008 Product use: Galvanized steel strand biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa anggota kekuatan, lan sapiturute, lan uga bisa digunakake. minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo transmisi daya nduwur sirah, kabel alangi


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk 

    Rangka Baja Galvanis

    Standar Eksekutif

    YB / T 5004-2012 GB / T1179-2008

    Aplikasi Produk

    Untaian baja galvanis biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa anggota kekuatan, lan sapiturute, lan uga bisa digunakake minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo transmisi daya nduwur sirah, kabel penghalang ing loro-lorone dalan utawa kabel struktur ing bangunan. struktur.

    Proses perawatan Hot-Dip Galvanizing

    Helai baja dipérang dadi untaian baja pratekan, untaian baja sing ora diikat, untaian baja galvanis, lan liya-liyane. Helai baja sing beda-beda nduweni karakteristik kinerja sing beda.

    Serat baja sing paling umum digunakake yaiku untaian baja galvanis lan untaian baja prategang.Dhiameter untaian baja prategasan sing umum digunakake ana ing kisaran 9.53mm-17.8mm, lan ana sawetara untaian baja kanthi diameter luwih gedhe.Umume ana 7 kabel baja ing saben untaian baja prategang, lan uga ana 2, 3 lan 19 kabel baja.Kabel baja bisa duwe lapisan anti-karat logam utawa non-logam.HDPE dilapisi karo pelumas anti-karat utawa lilin parafin diarani unbonded prestressed steel strand.

    description
    1×7

    Spesifikasi

    construction
    HOT-DIP GALVANIZED STEEL STAND PARAMETER TABLE
     

    diameteripun kabel

    Diameter untaian baja kothak Bobot saben meter
    7*1.2 3.6 8 0.069
    7*1.4 4.2 10 0.09
    7*1.6 4.8 14 0.117
    7*1.8 5.4 16 0.148
    7*2.0 6 20 0.183
    7*2.2
    (Umum digunakake)
    6.6 25 0.222
    7*2.4 7.2 30 0.264
    7*2.6
    (Umum digunakake)
    7.8 35 0.31
    7*3.0
    (Umum digunakake)
    9 50 0.412
    19*1.8 9 50 0.403
    19*2.0 10 60 0.497
    19*2.2
    (Umum digunakake)
    11 70 0.601
    19*2.6
    (Umum digunakake)
    13 100 0.84
    19*3.0 15 130 1.188

    Bengkel Produksi

    PRODUCTION WORKSHOP

    Aplikasi

    Untaian baja galvanis biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa anggota kekuatan, lan liya-liyane. Bisa uga digunakake minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo transmisi nduwur sirah, kabel penghalang ing loro-lorone dalan gedhe, utawa struktur. kabel ing struktur bangunan.Strand baja pratekan sing umum digunakake ing untaian baja prategang yaiku untaian baja sing ora dilapisi kanggo beton prategasan, lan uga galvanis.Biasane digunakake ing kreteg, construction, conservancy banyu, energi lan geotechnical engineering, etc., unbonded baja untaian utawa monostrand umum digunakake ing lantai slab lan pondasi engineering Enteni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita