Kabel kawat baja galvanis 1*7 7*7 1*19 7*19 tali kawat konstruksi

Katrangan singkat:

Pemasok biasane ngenali kabel kabel kanthi nyathet jumlah untaian lan jumlah kabel saben untaian, sanajan kabel sing terdampar bisa uga diukur kanthi lay lan dawa utawa pitch.Contone, tali kawat lanyard penahan lawang diidentifikasi kanthi konstruksi 7 x 7


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item Tali kawat baja galvanis
    Bahan #45 baja karbon
    Konstruksi 1*7, 1*19,7*7,7*19
    Dhiameter 0,6 ~ 16 mm
    Paket pengepakan ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;Utawa paket selaras liyane

    Deskripsi Produk

    镀锌钢丝绳详情页_02
    镀锌钢丝绳详情页_03

    Kontrol kualitas

    镀锌钢丝绳详情页_05

    Aplikasi

    镀锌钢丝绳详情页_06

    Tips

    Pemasok biasane ngenali kabel kabel kanthi nyathet jumlah untaian lan jumlah kabel saben untaian, sanajan kabel sing terdampar bisa uga diukur kanthi lay lan dawa utawa pitch.Contone, tali kawat lanyard sing nahan lawang diidentifikasi kanthi konstruksi 7 x 7, lan tali kawat sing digunakake kanggo tujuan guying diidentifikasi kanthi konstruksi 1 x 19.Jinis sing paling umum yaiku 6 x 19,19 x 7, 7 x 7, 7 x 19, lan 6 x 36.

    Kode identifikasi uga bisa ditambah menyang spesifik sing disingkat kanthi cepet nuduhake jinis inti, watesan beban kerja, lan liya-liyane.

    Ing ngisor iki sawetara jinis kabel tali kawat sing ora dingerteni ing ndhuwur.

    Tali Kawat Baja

    Wesi lan baja minangka rong bahan sing paling umum digunakake kanggo ngasilake tali kawat.Kawat baja biasane digawe saka baja karbon non-alloy sing menehi kekuatan dhuwur banget lan bisa ndhukung pasukan stretchable nemen.Kanggo kekuatan lan daya tahan sing luwih akeh, manufaktur bisa nggawe tali kawat baja tahan karat utawa tali kawat baja galvanis.Loro sing terakhir apik kanggo aplikasi kaya rigging lan hoisting.

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    镀锌钢丝绳详情页_04

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita