1*7 1*19 7*7 7*19 Tali kabel baja kabel kawat baja galvanis tali kawat baja

Katrangan singkat:

Tali kawat baja galvanis digawe saka kabel galvanis sing dicelupake ing tangki sing ngemot seng molten kanggo mbentuk lapisan lapisan seng sing kandel sadurunge kabel kasebut digambar liwat mati.Banjur kabel galvanis iki ditarik kanggo nyuda diameter lan nambah kekuatan tarik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

1×7
1x19 3
7x7 (3)
7X19(1)

1*7 1*19 7*7 7*19

Tali kawat baja galvanis digawe saka kabel galvanis sing dicelupake ing tangki sing ngemot seng molten kanggo mbentuk lapisan lapisan seng sing kandel sadurunge kabel kasebut digambar liwat mati.Banjur kabel galvanis iki ditarik kanggo nyuda diameter lan nambah kekuatan tarik.Ing wektu sing padha, ikatan lapisan seng kanggo kabel baja dikompres kanggo mbentuk lapisan sing luwih apik kanggo nglindhungi corroding baja.

Tali kawat baja galvanis dipérang dadi rong kategori: tali kawat baja galvanis kadhemen lan tali kawat baja galvanis panas.Hot-dip galvanizing lan cold-dip galvanizing duwe prabédan penting ing proses.Galvanizing hot-dip gumantung ing difusi termal fisik kanggo mbentuk lapisan.Kaping pisanan, senyawa wesi-seng dibentuk, lan banjur lapisan seng murni dibentuk ing permukaan senyawa wesi-seng.Bentenipun penting antarane tali kawat baja galvanis panas lan tali kawat baja galvanis kadhemen yaiku lapisan seng saka baja galvanis panas duwe resistensi karat sing luwih apik amarga lapisan wesi wesi tinimbang baja galvanis sing adhem.Kondisi lumahing tali kawat baja galvanis panas dicelupake amarga paduan wesi galvanis panas.Lumahing electroplated ora ana reaksi kimia, mula isih dadi warna asli seng, sing katon luwih cerah.Umumé, lapisan seng saka hot-dip galvanizing luwih kenthel, lan resistance karat luwih apik.Lapisan seng saka seng elektro-galvanis luwih tipis lan nduweni ketahanan korosi sing kurang.(Kajaba lapisan seng saka galvanizing kadhemen uga tekan tingkat lapisan seng kandel)

Tali kawat baja galvanis bisa digunakake ing konstruksi tingkat dhuwur, blokade, pager, clothesline, kendaraan lan kapal naleni, narik, strapping lan lapangan liyane;digunakake ing kapal, eksplorasi minyak lepas pantai, manipulasi pesawat, mancing laut, trawling, jaring tetep, jaring gulungan lan perikanan liyane.

7×19
10
镀锌2
DSC00179 拷贝
detail

Proses Produksi

1

Spesifikasi

Struktur

1 * 7,7 * 7 (6 * 7 + FC, 6 * 7 + IWS, 6 * 7 + IWRC), 1 * 19,7 * 19 (6 * 19 + FC, 6 * 19 + IWS, 6 * 19 + IWRC), 19 * 7, lsp.

Dhiameter

0.3mm --12mm

Bahan

Baja karbon 45#,55#,60#,70#

Standar

DIN, EN, ABS, BS, JIS, LR etc.

T/S

1570-1960Mpa

Toleransi

± 3%

 

Dhiameter

(mm)

Bobot kira-kira

(kg/100m)

Min.Breaking Load

(Kn)

1*7

0.30

0.05

0.098

0.40

0.08

0.176

0.50

0.13

0.284

0.60

0.18

0.402

0.80

0.32

0.705

1.00

0.50

1.078

1.20

0.72

1.520

1.40

0.98

2.060

1.50

1.13

2.350

1.60

1.28

2.650

1.80

1.62

3.330

2.00

2.0

4.120

1*19

0.80

0.32

0.686

1.00

0.50

1.030

1.20

0.72

1.470

1.50

1.12

2.450

1.60

1.27

2.740

1.80

1.61

3.330

2.00

2.00

4.170

2.50

3.10

6.520

3.00

4.50

8.330

3.50

6.13

10.80

4.00

8.00

13.70

 

 

Dhiameter

Bobot kira-kira

Min.Breaking Load

(mm)

(kg/100m)

1570Kn/mm2

1770Kn/mm2

1960Kn/mm2

7*7

0.36

0.05

0,079

0.089

0.097

0.45

0.08

0.124

0.140

0.151

0.50

0.10

0.153

0.172

0.186

0.60

0.15

0.220

0.248

0.268

0.80

0.26

0.390

0.440

0.477

0.90

0.33

0.495

0.560

0.600

1.00

0.41

0.610

0.690

0.760

1.20

0.58

0.880

0.990

1.100

1.50

0.91

1.370

1.550

1.710

1.80

1.32

1.970

2.230

2.460

2.00

1.62

2.440

2.540

2.810

2.20

1.97

2.960

3.300

3.510

2.50

2.54

3.810

4.290

4.750

3.00

3.65

5.480

5.720

6.330

4.00

6.50

9.750

10.200

11.300

5.00

10.15

15.230

15.900

17.600

6.00

14.62

21.900

22.900

--

8.00

25.98

39.000

40.700

--

10.00

40.60

60.900

63.500

--

12.00

58.46

87.700

91.500

--

7*19

1.50

0.92

1.26

1.43

1.58

1.80

1.32

1.82

2.05

2.27

2.00

1.63

2.27

2.56

2.81

2.20

1.98

2.72

3.06

3.39

2.50

2.55

3.55

4.00

4.43

3.00

3.68

5.12

5.77

6.39

4.00

6.53

9.09

10.25

11.35

5.00

10.21

14.21

16.02

17.74

6.00

14.70

20.50

23.10

25.50

8.00

26.14

36.40

41.00

45.40

10.00

40.84

56.80

64.10

71.00

12.00

58.81

81.80

92.30

--

Aplikasi

1. Segel keamanan.

2. Towing, narik, strapping.

3. Pagar, griya ijo, pipa lawang, omah ijo.

4. Cairan tekanan rendah, banyu, gas, lenga, pipa saluran.

5. Kanggo loro njero ruangan lan construction bangunan.

6. Digunakake ing konstruksi scaffolding sing luwih murah lan trep.

Packing

Packing:Gulungan kayu, gulungan besi, gulungan plastik, gulungan fleksibel, kemasan khusus.

Pangiriman:Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.

Wektu produksi:ing 3-15 dina kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita