Tali kawat baja galvanis Inti Baja 6*7+IWS 6*19+IWRC

Katrangan singkat:

Jinis sing paling umum yaiku 1 × 7,7 × 7,1 × 19,7 × 19,19 × 7 lan 7 × 37 etc. Ing mesin penanganan material, tali kawat baja digunakake kanggo ngangkat, traksi, tensioning lan nggawa.Tali kawat baja nduweni kekuatan dhuwur, bobot entheng, karya sing stabil, ora gampang ngilangi kabeh tali kanthi tiba-tiba, lan bisa dipercaya.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Spesifikasi

    jeneng Tali kawat baja karo inti baja
    Dhiameter 0,3-16 mm, lsp
    Konstruksi 1*7, 1*19, 7*7, 7*19, 19*7,
    dawa 500 mm / rol, 1000 mm / rol, 2000 mm / rol, utawa minangka syarat sampeyan
    Bahan Baja karbon, inti rami/inti katun/inti PP
    kekuatan tarik 1470,1570,1670,1770,1870,1960,2160MPA
    Pangobatan lumahing Electro-galvanizing, utawa hot-dip galvanizing
    11702
    719
    77
    119

    Pengenalan Wire Rope

    Tali kawat baja minangka bundel kawat baja heliks sing dipintal bebarengan miturut aturan kabel baja tartamtu kanthi sifat mekanik lan dimensi geometris sing cocog karo syarat.

     

    Ana telung unsur dhasar sing dumadi saka tali kawat: filamen kawat, untaian,lan intine.

     

    Kita nggawe tali kawat kanthi njupuk filamen, twisting utawa braiding bebarengandadi untaian, banjur gulungake kanthi heliks ngubengi inti.Amarga pirang-pirang untaian ikikonfigurasi, tali kawat uga asring diarani minangka kabel terdampar.

     

    Komponen pisanan, filamen, yaiku rod sing ditarik saka bahan logam sing beda-beda, nangingdiameteripun relatif cilik.

     

    Komponèn kapindho, untaian, bisa dumadi saka sawetara utawa luwihsawetara rolas filamen.

     

    Komponen pungkasan, inti, minangka unsur tengah ing saubengé untaian sing dibungkus;

     

    IngFungsi utama inti tali yaiku kanggo ndhukung tali kawat baja kanggo entuk salib sing stabil.struktur bagean.Inti tali kalebu inti baja lan inti serat, lan seratinti kalebu inti serat alam lan inti serat sintetik.

     

    Tali kawat perlu kanggo metokake tumindak gantian mbukak sak proses nggunakake, lan sawijiningkinerja nggunakake utamané ditemtokake dening sifat mechanical saka kabel baja, ingkondisi permukaan kawat baja lan struktur tali kawat baja.

    Kaluwihan saka inti baja vs inti serat

    7701

    VS

    pp core3

    1. Tali kawat inti baja kanthi diameter sing padha nduweni gaya putus sing luwih gedhe tinimbang tali kawat inti serat, lan beban sing ditanggung uga luwih gedhe;

    2. Tali kawat inti baja nduweni resistance impact lan resistance tekanan sing luwih apik tinimbang tali kawat inti serat.Tali kawat inti baja cocok kanggo multi-lapisan nduwurke tumpukan;

    3. Tali kawat inti baja luwih dhuwur tinimbang tali kawat inti serat babagan resistensi suhu dhuwur.Tali kawat inti baja umume dipilih kanggo acara suhu dhuwur;

    4. Tali kawat inti serat luwih alus tinimbang tali kawat inti baja;

    5. Pelumasan tali kawat baja serat-inti luwih apik tinimbang tali kawat baja-inti kanggo nyimpen lenga.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita