Tali Perlengkapan Gym

Tali Perlengkapan Gym

Tali Peralatan Gym digunakake 7 * 19 spesifikasi Tali kawat baja kanthi bahan PU berkualitas tinggi.Lumahing luwih tahan nyandhang sajrone panggunaan suwe.

Spesifikasi umum:

(1) 7*19 spesifikasi, tali kawat baja diameter 3.2mm, total diameter 4.8mm.

(2) 7*19 spesifikasi, tali kawat baja diameter 4.8mm, total diameter 6.4mm.

Kita bisa ngatur dawa lan diametere miturut syarat sampeyan.

Gym rope (1)

Pènget: in_array () ngarepake parameter 2 dadi array, string diwenehi ing/www/wwwroot/a924.goodao.net/wp-content/themes/global/page.phping baris31