Hot-dip galvanis untai baja 1*19 komunikasi daya untai baja

Katrangan singkat:

Proses manufaktur dipérang dadi manufaktur monofilament lan manufaktur kawat terdampar.Teknologi gambar kawat (kadhemen) digunakake kanggo ngasilake monofilamen.Miturut macem-macem bahan produk, bisa dadi rod kawat baja karbon dhuwur, rod kawat baja stainless......


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk 

    Rangka Baja Galvanis

    Standar Eksekutif

    YB / T 5004-2012 GB / T1179-2008

    Aplikasi Produk

    Untaian baja galvanis biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa anggota kekuatan, lan sapiturute, lan uga bisa digunakake minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo transmisi daya nduwur sirah, kabel penghalang ing loro-lorone dalan utawa kabel struktur ing bangunan. struktur.

    Proses perawatan Hot-Dip Galvanizing
    description
    1×7

    Spesifikasi

    construction
    HOT-DIP GALVANIZED STEEL STAND PARAMETER TABLE
     

    diameteripun kabel

    Diameter untaian baja kothak Bobot saben meter
    7*1.2 3.6 8 0.069
    7*1.4 4.2 10 0.09
    7*1.6 4.8 14 0.117
    7*1.8 5.4 16 0.148
    7*2.0 6 20 0.183
    7*2.2
    (Umum digunakake)
    6.6 25 0.222
    7*2.4 7.2 30 0.264
    7*2.6
    (Umum digunakake)
    7.8 35 0.31
    7*3.0
    (Umum digunakake)
    9 50 0.412
    19*1.8 9 50 0.403
    19*2.0 10 60 0.497
    19*2.2
    (Umum digunakake)
    11 70 0.601
    19*2.6
    (Umum digunakake)
    13 100 0.84
    19*3.0 15 130 1.188

    Kaluwihan kita:

    1. Keuntungan teknis profesional

    Spesialisasi ing produksi macem-macem spesifikasi untaian baja beton prategang, kawat baja prategang, untaian baja prategang tanpa ikatan, lsp. Kapasitas produksi tahunan 10.000 ton

    8575646996_1768734147
    8542437034_1768734147

    2. Teknologi produksi majeng

    Mesin uji tarik WE-100KN, WE-300KN, JEW-600KN sing ndhukung, mesin uji bending motor CWJ-6, mesin uji relaksasi servo elektro-hidrolik SL-300 lan peralatan uji lanjut liyane lan metode pengujian lengkap lan profesional wis maju. teknologi lan peralatan inspeksi lan testing njamin kualitas produk

    3.Layanan sawise-sales intim

    Kualitas produk sing apik lan layanan sawise-sales sing apik wis entuk pujian saka pelanggan ing omah lan ing luar negeri.Perusahaan kasebut nduweni posisi geografis sing unggul.Minangka salah siji saka Enterprises produksi untaian baja prestressed ing Provinsi Shandong, Bangyi Metal Products Co., Ltd njupuk "manajemen ilmiah, teknologi pisanan, lan layanan pisanan" minangka tujuane;Sincerely welcome pangguna domestik lan manca kanggo ngunjungi perusahaan kanggo panuntun dhumateng lan rembugan bisnis.

    t01ac5e5dc0e2bade28

    Bengkel Produksi

    Proses manufaktur dipérang dadi manufaktur monofilament lan manufaktur kawat terdampar.Teknologi gambar kawat (kadhemen) digunakake kanggo ngasilake monofilamen.Miturut macem-macem bahan produk, bisa dadi rod kawat baja karbon dhuwur, rod kawat baja stainless utawa rod kawat baja karbon medium lan kurang.Seng kudu electroplated utawa panas-dipped ing monofilament.Ing proses manufaktur untaian, mesin terdampar digunakake kanggo ngowahi pirang-pirang kabel baja dadi produk.Untaian baja pratekan kudu terus-terusan stabil sawise dibentuk.Produk pungkasan umume diklumpukake ing reel utawa rampung miturut reeles.

    PRODUCTION WORKSHOP

    Aplikasi

    Untaian baja galvanis biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa anggota kekuatan, lan liya-liyane. Bisa uga digunakake minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo transmisi nduwur sirah, kabel penghalang ing loro-lorone dalan gedhe, utawa struktur. kabel ing struktur bangunan.Strand baja pratekan sing umum digunakake ing untaian baja prategang yaiku untaian baja sing ora dilapisi kanggo beton prategasan, lan uga galvanis.Biasane digunakake ing kreteg, construction, conservancy banyu, energi lan geotechnical engineering, etc., unbonded baja untaian utawa monostrand umum digunakake ing lantai slab lan pondasi engineering Enteni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita