Hot Selling Digital Skipping Rope kanggo Latihan Luwes Langsung Counter Elektronik

Katrangan singkat:

Jump Rope Digital Counting Speed ​​Jumping Rope Counter for Indoor and Outdoor Fitness Boxing Training Adjustable Workout kanggo Pria, Wanita, Anak-anak Cordless Skipping Rope


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Counter Jump Tali
Bahan Tali Kawat PVC + ABS + Counter
Ukuran Tali 0,45 cm * 300 cm
Ukuran Handle 3.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Ijo, Jambon
Pilihan Tali, Tanpa Tali
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 Jump Rope Digital Counting Speed ​​Jumping Rope Counter for Indoor and Outdoor Fitness Boxing Training Adjustable Workout kanggo Pria, Wanita, Anak-anak Cordless Skipping Rope

Lompat Tali Kanthi Counter

- Tali skipping pancacahan elektronik kanthi akurat bisa ngetung kalori sing dikonsumsi utawa jumlah mlumpat.

Gampang Nyetel

- Dawane Tali: 9.8ft / 3.0 m, tali lompat sing bisa diatur mung butuh gunting kanggo motong lan nyetel dawa kanggo wong diwasa lan bocah.

Luwih Aman

- Tali PVC minangka alat sing sehat kanggo nyuda lara dibandhingake karo tali lompat baja.

Fitness Sembarang Wektu

- Tali lompat latihan cocog kanggo tinju, fitness, olahraga, lan MMA, lsp.

Deskripsi Produk

计数跳绳_04
计数跳绳_03
多色计数跳绳_10fu
多色计数跳绳_02
多色计数跳绳_05

Bagian Warna

多色计数跳绳_08
多色计数跳绳_06fu2

Aplikasi

多色计数跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita