Lompat Tali, Kalori Bobot Digital Wektu Setelan Skipping Rope karo Counter kanggo Olah Raga ing njero ruangan lan njaba.

Katrangan singkat:

Dibangun ing counter kontrol magnetik akurasi dhuwur sing ngidini sampeyan nglacak wektu lan rotasi lan jumlah kalori sing diobong.Layar cilik sing ditampilake ing tali lompat crossfit iki nuduhake Bobot, Kalori lan Lingkaran migunani kanggo ngawasi kemajuan olahraga sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Counter Jump Tali
Bahan Tali Kawat PVC + ABS + Counter
Ukuran Tali 0,45 cm * 300 cm
Ukuran Handle 3.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Ijo, Jambon
Pilihan Tali, Tanpa Tali
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

Lompat Tali, Kalori Bobot Digital Wektu Setelan Skipping Rope karo Counter kanggo Indoor lan Outdoor Olah Raga Adjustable Tali Latihan jumprope kanggo Bocah-bocah, Wanita, Pria

【MULUNG TALI WITH COUNTER】:

Dibangun ing counter kontrol magnetik akurasi dhuwur sing ngidini sampeyan nglacak wektu lan rotasi lan jumlah kalori sing diobong.Layar cilik sing ditampilake ing tali lompat crossfit iki nuduhake Bobot, Kalori lan Lingkaran migunani kanggo ngawasi kemajuan olahraga sampeyan.
【TALI LOMPAT sing bisa diatur】:

tali jumping kanggo desain ngleksanani karo 280cm dawa tali, nyetel kanggo dawa luwih gedhe tanpa alat kanggo wong dhuwur.Ora mung wong diwasa nanging uga bocah bisa muter, uga bisa digunakake minangka dolanan sing apik banget.
【PENANGAN TALI LOMPAT RINGAN】:

Gagang siji bobote mung 130 gram supaya luwih gampang lan nyaman kanggo dicekel.Gagang sing dirancang kanthi ergonomis lan anti-slip sing unik menehi rasa nyaman tangan sing sampurna.Aksesoris olahraga sing sampurna kanggo wanita lan pria.
【TALI LATIHAN SAMPURNA】:

Iki minangka olahraga njero ruangan sing gampang lan peralatan olahraga sing sampurna kanggo kabeh wong, supaya sampeyan tetep sehat lan nikmati lelungan fitness pribadi kanthi cepet kanthi kepenak ing omah.
【KUALITAS TAHAN LAMA DENGAN JAMINAN】:

Tali kawat baja dilapisi PVC, sing nduweni daya tahan, daya tahan lan lancar, ngilangi tangling lan coiling lan ngidini sampeyan mlumpat ing permukaan apa wae.JAMINAN SEUMUR HIDUP, yen sampeyan duwe masalah karo tali olahraga kanthi alasan apa wae, hubungi tim dhukungan.

Deskripsi Produk

计数跳绳_04
计数跳绳_03
多色计数跳绳_10fu
多色计数跳绳_02
多色计数跳绳_05

Bagian Warna

多色计数跳绳_08
多色计数跳绳_06fu2

Aplikasi

多色计数跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita