Kabel Kontrol Sepeda Motor Kabel Rem Tali Kawat Baja Galvanis 1*19 7*7 Kabel dengan Kepala Ujung

Katrangan singkat:

Inti utama kabel rem digawe saka tali kawat baja sing kasusun saka pirang-pirang untaian kawat baja, kanthi sirah pungkasan paduan seng ing sisih ndhuwur.Konstruksi tali biasane 1 * 19 lan 7 * 7, kanthi diameter 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, lan dawane 1m, 2m, 3m, 5m bisa disesuaikan


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item Kabel kontrol tali kawat baja galvanis
    Bahan #45 baja karbon
    Konstruksi 7*7, 1*19
    Dhiameter 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm
    dawa 1 ~ 5 meter
    Paket munggah tas, karton

    Deskripsi Produk

    刹车线_02
    刹车线_03

    Detail Peoduct

    刹车线_04
    刹车线_05

    Dimensi produk

    刹车线_06
    刹车线_07

    Tips

    Inti utama kabel rem digawe saka tali kawat baja sing kasusun saka pirang-pirang untaian kawat baja, kanthi sirah pungkasan paduan seng ing sisih ndhuwur.Konstruksi tali biasane 1 * 19 lan 7 * 7, kanthi diameter 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, lan dawane 1m, 2m, 3m, 5m bisa disesuaikan

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    刹车线_08

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita