Kabar

  • PC Strand 7-kabel: Informasi dhasar

    PC Strand (Strand Baja beton prategang): Standar sing umum digunakake: GB/T5224 ,GB/T5223, ASTMA416, ASTMA421, BS5896, EN10138, JISG3536, ISO934 Kelas baja: SWRH 82B Kekuwatan tarik: 1670mpa/2meter: 1670mpa/2. mm, 9.5mm, 12.5mm, 12.7mm, 15.2mm, 15.7mm etc
    Waca liyane
  • Hello 2022:New Start, New Hopes

    Halo 2022: Wiwitan Anyar, Pangarep-arep Anyar

    Kanca-kanca sing tak tresnani!Aku kanthi tulus pengin sampeyan Happy New Year!2021 minangka taun sing sibuk lan migunani kanggo Bangyi Metal.Perusahaan kita Fokus nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo para pelanggan.Tali kawat baja galvanis, tali kawat baja berlapis plastik, tali kawat baja tahan karat, tali skipping yaiku ...
    Waca liyane
  • Bangyi Wish you Merry Christmas and Happy New Year

    Bangyi Sugeng Natal lan Enggal

    Saben taun tanggal 25 Desember minangka dina Natal, sing minangka salah sawijining preian paling penting ing Kulon.Iki padha karo Taun Anyar Cina tradisional.Wiwit Thanksgiving nganti Natal lan Taun Anyar, bakal ana ing swasana Taun Anyar.Ana akeh adat sing menarik ing ...
    Waca liyane
  • The production process of steel wire rope

    Proses produksi tali kawat baja

    Produksi tali kawat baja duwe telung proses dhasar: gambar kawat, terdampar lan ikatan tali.1. Wire drawing Bahan mentah: Gambar tali kawat sing kasebut ing kene nuduhake proses ing ngendi bahan mentah kasebut diasinake, difosfat, dilapisi, lan retak, sajrone ditarik ...
    Waca liyane
  • Product Introduction: Galvanized steel strand

    Pengenalan produk: untai baja galvanis

    Untaian baja galvanis minangka produk baja sing digawe saka pirang-pirang kabel baja galvanis sing dipintal bebarengan.Aplikasi Product untaian baja Galvanis biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa kekuatan anggota, etc. Uga bisa digunakake minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo liwat ...
    Waca liyane
  • Happy Birthday: 2nd Anniversary of Bangyi Foreign Trade Department

    Sugeng Ambal Warsa: Dinas Perdagangan Luar Negeri Bangyi kaping 2

    Pengetan 2 taun Departemen Perdagangan Luar Negeri Bangyi, matur nuwun kanggo sampeyan kabeh!Mbalik maneh ing taun 2019, Departemen Perdagangan Luar Negeri kaya bayi sing nembe lair.Dina iki, sawise rong taun kerja keras, tim kita mboko sithik diwasa.Ing 2 taun kepungkur, aku matur nuwun kanggo bebarengan karo ...
    Waca liyane
  • The Best Wishes For Thanksgiving Day

    Sugeng Rawuh ing Dina Thanksgiving

    Ati sing matur nuwun, matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan pelanggan anyar lan lawas.Wutah Bangyi Metal ora bisa dipisahake karo sampeyan.Aku ngucapke matur nuwun kanggo pelanggan kanggo support konsisten, dateng lan toleransi, kang wis digawe kula sing aku saiki.Aku matur nuwun kanggo kanca iki ...
    Waca liyane
  • New equipment for steel wire rope production

    Peralatan anyar kanggo produksi tali kawat baja

    Peralatan anyar Bangyi Metal kanggo produksi tali kawat wis digunakake, lan output wis tambah akeh.Proses produksi lan introduksi peralatan: Produksi tali kawat baja kudu ngliwati 3 langkah utama: Drawing, Stranding, Closing 1. Drawing: We use a advance...
    Waca liyane
  • Point Contact Lay Steel Wire Rope Feature

    Titik Kontak Lay Steel Wire Tali Fitur

    Tali kawat ing endi lapisan kabel ing untaian ing kontak titik uga disebut tali kawat bengkong sing ora sejajar.Tali kawat baja jenis iki (kajaba kabel baja tengah) kabeh dipintal nganggo kabel baja kanthi spesifikasi sing padha.Sudut laying saka baja w ...
    Waca liyane