Festival

  • The Best Wishes For Thanksgiving Day

    Sugeng Rawuh ing Dina Thanksgiving

    Ati sing matur nuwun, matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan pelanggan anyar lan lawas.Wutah Bangyi Metal ora bisa dipisahake karo sampeyan.Aku ngucapke matur nuwun kanggo pelanggan kanggo support konsisten, dateng lan toleransi, kang wis digawe kula sing aku saiki.Aku matur nuwun kanggo kanca iki ...
    Waca liyane
  • Twenty-four solar terms of Qingming Festival.

    Rong puluh papat istilah solar Festival Qingming.

    Festival Qing Ming minangka festival tradisional Tionghoa, duwe sejarah rong ewu limang atus taun;Kagiyatan kabudayan tradhisional kang utama yaiku: kuburan, outing, adu jago, ayunan, tikar, pancing tarik, tarik-tarik, lsp. Anggota (kuburan), wis tuwa banget.Dina nyapu kuburan, minangka tradisi ...
    Waca liyane