Kegiatan

  • Happy Birthday: 2nd Anniversary of Bangyi Foreign Trade Department

    Sugeng Ambal Warsa: Dinas Perdagangan Luar Negeri Bangyi kaping 2

    Pengetan 2 taun Departemen Perdagangan Luar Negeri Bangyi, matur nuwun kanggo sampeyan kabeh!Mbalik maneh ing taun 2019, Departemen Perdagangan Luar Negeri kaya bayi sing nembe lair.Dina iki, sawise rong taun kerja keras, tim kita mboko sithik diwasa.Ing 2 taun kepungkur, aku matur nuwun kanggo bebarengan karo ...
    Waca liyane
  • Bangyi Team Building Activity – A warm fire in the cold winter

    Bangyi Team Building Activity - A geni anget ing mangsa adhem

    Ora ana sing bisa anget jantung kaya BBQ ing mangsa adhem!Kanggo luwih nguatake kohesi antarane tim lan nambah persatuan lan kerjasama antarane tim, ing tanggal 21 November 2020, Bangyi nganakake kegiatan team building ing wilayah pegunungan so...
    Waca liyane