Peluncuran produk anyar

  • Product Introduction: Galvanized steel strand

    Pengenalan produk: untai baja galvanis

    Untaian baja galvanis minangka produk baja sing digawe saka pirang-pirang kabel baja galvanis sing dipintal bebarengan.Aplikasi Product untaian baja Galvanis biasane digunakake kanggo kabel utusan, kabel lanang, kabel inti utawa anggota kekuatan, etc. Uga bisa digunakake minangka kabel bumi / kabel lemah kanggo liwat ...
    Waca liyane
  • New equipment for steel wire rope production

    Peralatan anyar kanggo produksi tali kawat baja

    Peralatan anyar Bangyi Metal kanggo produksi tali kawat wis digunakake, lan output wis tambah akeh.Proses produksi lan introduksi peralatan: Produksi tali kawat baja kudu ngliwati 3 langkah utama: Drawing, Stranding, Closing 1. Drawing: We use a advance...
    Waca liyane
  • Stainless steel wire rope material and application introduction

    Bahan tali kawat baja tahan karat lan pengenalan aplikasi

    Bahan umum saka tali kawat stainless steel yaiku 304 lan 316. Iki loro angel dibedakake saka tampilan.Bentenane utama ing antarane yaiku isi unsur materi, sing ndadekake dheweke duwe resistensi karat lan plastisitas sing beda.Perbandingan 304 lan 316 stai...
    Waca liyane
  • New Product series: Steel Strand

    Seri Produk Anyar: Steel Strand

    Apa sampeyan ngerti untai baja? Untai baja yaiku produk baja sing digawe saka pirang-pirang kabel baja sing dipintal.Saiki ayo sinau produk iki saka cara ing ngisor iki: 1. Klasifikasi: untaian baja utamané dipérang dadi untaian baja galvanis lan untaian baja prategang.Tali baja tenaga...
    Waca liyane
  • Hot Sale Jump Rope Product Introduction

    Hot Sale Jump Rope Product Pambuka

    1. Wire Skipping Rope Spesifikasi: 1. Tali Bahan: PVC+ Cooper plated wire rope 2. Handle Material: Plastik+Foam+Bearing 3. Tali Ukuran: 0.4cm*280cm/ 0.45cm*300cm 4. Handle Size: 3.5cm* 15 cm 5. Werna Tali: Ireng 6. Werna Gagang: Abang, Ireng, Biru, Ijo 7. Bobot Net: 150g/170g &nb...
    Waca liyane
  • Galvanized Steel Wire Rope Introduction

    Tali Kawat Baja Galvanis Pambuka

    Fitur: 1. Bahan berkualitas tinggi, baja karbon berkualitas tinggi, 45 # 60 # 65 # 70 #, lan liya-liyane, lan proses perawatan permukaan yaiku galvanizing hot-dip Utawa elektro-galvanis 2. Bahan galvanis, anti-karat, anti-teyeng, resistance kanggo torsi lan mlengkung, awet, resistance lemes dhuwur;3. Tarik...
    Waca liyane
  • Bangyi Metal Steel Wire Rope Product Series

    Seri Produk Tali Kawat Baja Logam Bangyi

    Minangka produsen tali kawat baja, Bangyi Metal duwe pengalaman produksi 10 taun.Kita nyedhiyakake tali kawat galvanis kualitas, tali kawat baja tahan karat, tali kawat dilapisi lan macem-macem fitting tali kawat, alat lan aksesoris.Kita nglayani pasar grosir kanthi produk kualitas lan ...
    Waca liyane
  • Wide range of usage transparent coated steel wire rope

    Wide sawetara panggunaan tali kawat baja dilapisi transparan

    Tali kawat baja sing dilapisi plastik uga bisa diarani kawat sing dilapisi plastik, kabel sing dilapisi PVC, kabel sing dilapisi PE, kabel sing dilapisi PVC, lan kabel sing dilapisi PE.Kawat wesi galvanis digabungake kanthi kuat, nduweni ciri anti-tuwa, anti-karat, lan anti-retak.Umur layanan sawetara ...
    Waca liyane
  • Professional speed skipping rope-Aluminum alloy handle wire skipping rope

    Tali skipping kacepetan profesional-Tali skipping kawat paduan aluminium

    Mbantu sampeyan nambah dobel unders lan bantuan saingan kanggo njaluk menyang tingkat sabanjuré: triple under.Bal bantalan maju kita ngidini muter cepet sing eksklusif Sampeyan entuk pas sing cocog kanggo wong diwasa lan remaja.Iki tahan kusut supaya sampeyan bisa kerja kanthi cepet tanpa ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2