Tali kawat baja dilapisi plastik

Katrangan singkat:

Tali kawat baja sing dilapisi plastik digawe saka tali kawat baja sing dilapisi fosfat, tali kawat baja galvanis, lan tali kawat baja tahan karat.Tali kawat baja dilapisi plastik, biasane PVC utawa lapisan PU.Bahan plastik kalebu plastik tali kawat baja domestik


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tali kawat baja sing dilapisi plastik dumadi saka tali kawat baja lan lapisan sing dilapisi plastik.

Tali kawat baja sing dilapisi plastik digawe saka tali kawat baja sing dilapisi fosfat, tali kawat baja galvanis, lan tali kawat baja tahan karat.Tali kawat baja dilapisi plastik, biasane PVC utawa lapisan PU.Bahan plastik kalebu plastik tali kawat baja domestik lan tali kawat baja impor.plastik.Werna tali kawat baja sing dilapisi plastik yaiku putih transparan, ireng, kuning, ijo, abang, lan liya-liyane, lan bisa dicet nganggo warna plastik sing beda-beda miturut kabutuhan pelanggan;lumahing tali kawat baja plastik-ditutupi katon luwih ayu, lan struktur tali kawat baja luwih stabil kanggo jurusan tartamtu saka istirahat Geter lan efek anti-extrusion bisa ngluwihi gesang layanan saka tali kawat.

Kaluwihan saka plastik ditutupi tali kawat baja

a.Nduwe resistensi nyandhang sing apik lan kapasitas bantalan sing kuwat, lan bisa nolak karat saka macem-macem bahan organik eksternal.

b.Amarga lapisan njaba dilindhungi plastik, luwih tahan lama lan umur layanan luwih dawa tinimbang tali kawat baja biasa.

c.Imbangan apik, lan ora ana gangguan nalika instalasi lan panggunaan.Materi kasebut dhewe ngemot pelumas lan efek sealing.

d.Ana akeh warna, sing bisa nyukupi kabutuhan dekorasi omah pribadi pangguna, lan tangane apik banget.Werna uga bisa digawe dadi warna transparan, sing apik banget.

包塑详情页_01
包塑详情页_02
包塑详情页_03
包塑详情页_04
包塑详情页_05
包塑详情页_06
jeneng Tali kawat baja dilapisi plastik
Konstruksi Tali kawat baja: 1X7, 7x7, 7X19, 19x7, lsp
warna Ijo, Bule, Abang, Kuning, Ireng, Clear, etc. (bisa selaras miturut requirement customer)
Kekuwatan tensile 1470,1570,1670,1770,1870,1960,2160N
Bahan baja Baja karbon, baja tahan karat: 202,304,316, lsp.
dawa 500 mm / rol, 1000 mm / rol, 2000 mm / rol, 2500 mm / rol, utawa minangka syarat sampeyan
Sampel Sampel gratis kasedhiya, pelanggan mung kudu mbayar biaya pangiriman
Aplikasi Kabel Wire Steel sing dilapisi digunakake ing Guardrail, garis cannery, closelines, kabel abattoir, tali penghalang, kabel keamanan komputer, kabel gym, sistem kabel kunci, sistem catenary, aplikasi hortikultura, aplikasi kabel sing mlaku.
Struktur Diameter sadurunge lapisan (mm) Diameter sawise lapisan (mm) Bobot / 100m (kg) BL (Kn)
7×7 0.8 1.00 0.32 0.53
7×7 1.00 1.50 0.47 0.56
7×7 1.20 2.00 0.72 0.81
7×7 1.50 2.00 1.20 1.27
7×7 2.00 2.50 1.96 2.25
7×7 2.00 3.00 2.50 2.25
7×7 3.00 4.00 5.00 3.52
7×19 4.00 5.00 8.20 8.33
7×19 5.00 6.00 12.30 13.03
7×19 6.00 8.00 19.84 18.76
7×19 8.00 10.00 32.81 33.35

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita