Tali kawat baja berlapis plastik 3mm 4mm 5mm PVC/PU/NILON dilapisi kabel kawat baja galvanis

Katrangan singkat:

Tali kawat baja dilapisi plastik Bangyi duwe macem-macem pilihan warna.Kita bisa ngatur warna miturut kabutuhan sampeyan.Dhiameter sing beda bisa disesuaikan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item PVC/PU dilapisi tali kawat baja
    Bahan Kawat batin: Listrik galvanis/Hot-dip galvanis/304 tali kawat baja tahan karatLapisan njaba: PVC / PU / Nylon
    Konstruksi 1*7, 1*19,7*7,7*19
    Dhiameter Kawat internal: 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mmSawise Coating: 2.5mm, 3.8mm, 4.0mm

    Syarat diameter liyane bisa disesuaikan

    Paket pengepakan ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;Utawa paket selaras liyane

    Tali kawat baja dilapisi plastik
    Warna bisa disesuaikan
    Spesifikasi lengkap
    Macem-macem bahan kasedhiya
    Fitur:
    Karya sing apik banget:

    lumahing Gamelan, bahan kualitas dhuwur, awet, pasukan tensile gedhe, kapasitas prewangan kuwat
    Bahan lapisan plastik:

    PVC, PU, ​​PA
    Spesifikasi kemasan plastik:

    0.8/1.0, 1.0/1.2, 1.2/1.5, 1.5/2.0, 2/3, 3/4, 4/5, 4/6...etc.
    Kualitas apik:

    anti banyu lan awet.Tali kawat baja sing dilapisi plastik ngganti tali tradisional, nyuda karat, karat, oksidasi, lsp.
    Keuntungan saka tali kawat baja sing dilapisi karet:
    Amarga lumahing tali kawat baja wis ditutupi karo lapisan saka plastik, iku ndadekake lumahing permukaané lan resik, lan ing wektu sing padha, iku isolasi tali kawat baja saka kontak karo lingkungan njaba, supayanambah kemampuan anti-karat lan anti-karat
    Tips:

    Ora cocok kanggo digunakake ing lingkungan khusus tartamtu, kayata suhu dhuwur, cahya kanggo geni mbukak, utawa lingkungan kimia sing korosif kanggo plastik.

    Deskripsi Produk

    2
    2

    Matrial lan Warna Opsional

    3
    5

    Kontrol kualitas

    6

    Aplikasi

    4
    5

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    7

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita