Pelatihan Fitness Profesional Multifungsi Kalori Digital Counter PVC Rope Skipping

Katrangan singkat:

Langsung tali karo counter, luwih trep kanggo nggunakake.Sampeyan bisa nyetel dawa tali kanthi gampang.bantalan kualitas dhuwur njamin muter Gamelan lan effortless.Counter ing gagang bisa ngetung kaping mlumpat sajrone olahraga.Kabel baja sing dilapisi PVC.Bisa digunakake kanggo wong diwasa lan bocah.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Counter Jump Tali
Bahan Tali Kawat PVC + ABS + Counter
Ukuran Tali 0,45 cm * 300 cm
Ukuran Handle 3.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Ijo, Jambon
Pilihan Tali, Tanpa Tali
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

Fitur:

Langsung tali karo counter, luwih trep kanggo nggunakake.

Sampeyan bisa nyetel dawa tali kanthi gampang.

bantalan kualitas dhuwur njamin muter Gamelan lan effortless.

Counter ing gagang bisa ngetung kaping mlumpat sajrone olahraga.

Kabel baja sing dilapisi PVC.

Bisa digunakake kanggo wong diwasa lan bocah.

Cocog kanggo tinju, MMA, aerobik lan latihan fitness.

Bisa ngobong kalori lan lemak nalika ngleksanani otot nalika mlumpat.

Gagang entheng, awet lan nyaman ndadekake gampang dicekel lan digawa.

Spesifikasi:

Werna: Biru lan putih.

Dawane Tali Kacepetan Fitness: 280 cm

Cathetan:

1. Mangga miwiti alon-alon supaya ora tatu kanthi cepet kanthi cepet.

2. Pilih area sing mbukak kanggo lompat tali lan ati-ati yen ana wong sing manggon ing cedhak sampeyan.

Layanan Garansi

Yen ana masalah karo tali lompat utawa layanan kanthi alesan apa wae, aja ragu-ragu hubungi kita, apa sing bisa menehi panggantos anyar utawa menehi sampeyan mbalekaken lengkap sing dikarepake.We Value customer kepuasan ndhuwur kabeh.

Deskripsi Produk

负重计数器跳绳_03
负重计数器跳绳_02
负重计数器跳绳_05
负重计数器跳绳_04
负重计数器跳绳_06

Aplikasi

负重计数器跳绳_08
负重计数器跳绳_07

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita