Tali Langsung Kacepetan Profesional, Tali Lompat Fleksibel kanggo kebugaran kanggo pria wanita, Tali Lompat Corssfit, Tali Lompat Cukup

Katrangan singkat:

Ing desain tali skipping anyar, kita nggunakake bantalan sing bisa muter ing macem-macem arah.Ora ketompo cara sing sampeyan gunakake, gagang tali skipping bisa dilewati kanthi lancar kanthi kecepatan dhuwur, kanthi efektif nyegah kesalahan manungsa.Iku cocok banget kanggo wong anyar lan wong sing pengin


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Aluminium Alloy Wire Langsung Tali
Bahan PVC Wire Rope + Aluminium Alloy nangani
Ukuran Tali 0,25 cm * 300 cm
Ukuran Handle 1.5cm * 18cm
Warna Tali Biru, Abang, ireng, Ijo, Jambon
Bobot 130 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

Tali Langsung Kacepetan Profesional, Tali Lompat Fleksibel kanggo kebugaran kanggo pria wanita, Tali Lompat Corssfit, Tali Lompat Cukup, kanthi Gagang Paduan Aluminium Bantalan & Ramping, Tali Logam Pengganti Tambahan

Babagan item iki

Desain rotasi multi arah:

Ing desain tali skipping anyar, kita nggunakake bantalan sing bisa muter ing macem-macem arah.Ora ketompo cara sing sampeyan gunakake, gagang tali skipping bisa dilewati kanthi lancar kanthi kecepatan dhuwur, kanthi efektif nyegah kesalahan manungsa.Cocog banget kanggo wong anyar lan wong sing pengin nyoba trik.

gagang aluminium slim:

Gagang lompat tali kita digawe saka paduan aluminium, katon kaya karya seni sing polesan, dadi sampeyan ora bisa nyelehake.Kanggo entuk genggeman sing paling apik, dawa lan jembar gagang dirancang kanthi teliti dening kita, supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang.
CrossFit:

Skipping rope minangka alat bantu CrossFit sing apik banget.Sampeyan ora mbutuhake kawruh profesional kanggo nindakake CrossFit.Lompat tali bisa kanthi efektif ngleksanani fungsi kardiorespirasi, daya tahan, kekuatan, kontraksi, daya mbledhos, kacepetan, koordinasi, ketangkasan, keseimbangan lan akurasi 10 unsur awak.

Deskripsi Produk

铝合金钢丝绳_02
铝合金钢丝绳_03
铝合金钢丝绳_04
铝合金钢丝绳_05

Pambuka Instalasi

铝合金钢丝绳_06

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita