Tali kawat baja dilapisi PVC

Katrangan singkat:

Tali kawat baja sing dilapisi PVC saiki dadi jinis tali kawat baja sing dilapisi plastik sing paling akeh digunakake.Iki disenengi para pelanggan amarga regane murah lan kualitas apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tali kawat baja sing dilapisi PVC akeh digunakake amarga regane murah lan kualitas apik.

Jeneng lengkap PVC yaiku POLYVINYL CHLORIDE, sing nduweni extensibility apik;ing syarat-syarat keluwesan, resistance abrasion, resistance suhu dhuwur lan kurang, kinerja iku rada Samsaya Awon saka PU, nanging rega luwih murah tinimbang PU.yen customer ora duwe syarat dhuwur babagan resistance abrasion lan softness, bisa milih jinis PVC.

Lapisan plastik mbutuhake sifat mekanik sing apik lan tahan nyandhang.Iku nggunakake mesin nutupi plastik kanggo mboko sithik panas lan soften plastik pvc, lan roto-roto mbungkus plastik pvc molten ing lumahing njaba tali kawat baja, karo jamur tartamtu, lan pungkasanipun mbentuk lumahing plastik-dilapisi Gamelan.

Permukaan tali kawat baja sing dilapisi PVC katon luwih apik lan strukture luwih stabil, sing bisa ngluwihi umur layanan saka tali kawat.Werna tali kawat baja sing dilapisi plastik yaiku putih transparan, ireng, kuning, ijo, abang, lan liya-liyane, lan bisa dilapisi warna plastik sing beda-beda miturut kabutuhan pelanggan.Iki digunakake kanthi akeh ing tali skipping, peralatan fitness, kabel tanduran, garis sandhangan, tali traksi, lsp.

Ukuran lan warna tali kawat baja sing dilapisi plastik PVC bisa disesuaikan.Kawat baja internal bisa dadi tali kawat baja tahan karat utawa tali kawat baja galvanis.Bagean sing ditutupi plastik bisa nglindhungi tali kawat baja internal saka karat, kanthi umur layanan luwih suwe lan struktur sing luwih stabil.Tali kawat baja sing dilapisi plastik nduweni resistensi karat sing luar biasa, yaiku 3.5-5 kaping umure tali kawat baja galvanis umum.Tali kawat baja sing dilapisi plastik nduweni resistensi nyandhang sing apik amarga kabel lan kawat, untaian lan untaian ing tali dipisahake kanthi lapisan, lan umur layanan 1,5-2 kali saka tali kawat baja biasa.Ketahanan kesel saka tali kawat baja sing dilapisi plastik kira-kira kaping pindho saka tali kawat baja biasa.

Spesifikasi

Jeneng produk Tali kawat baja dilapisi PVC
Bahan Lapisan: PVCTali kawat baja: baja galvanis/stainless steel 316/304/201,
lumahing sakaTali kawat baja Hot dip galvanis, elektro galvanis, polesan, dilapisi minyak, lsp.
werna Transparan, ijo, kuning, abang, ireng, biru, ungu, utawa minangka syarat sampeyan
Konstruksi sakaTali kawat baja  1*7 / 7*7/ 7*19/19*7, lsp.
Aplikasi  Kabel pesawat;Kabel Kopling Mobil, Kabel Kontrol;Telekomunikasi, kabel gym, kabel spring, anyaman kawat ayakan, kerajinan, peralatan listrik omah lan bahan mentah, jam lan jam tangan, peralatan mekanik, komponen hardware, lsp.
1
2

Packing Plastik


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita