Tali lompat PVC warna-warni dilapisi tali kawat baja

Katrangan singkat:

Kita bisa ngatur macem-macem warna tali skipping miturut kabutuhan, diameter 3mm 3.8mm 4mm Kawat batin bisa galvanis / stainless steel, bahan lapisan bisa PU / PVC / Nylon


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item PVC/PU dilapisi tali kawat baja skipping rope
    Bahan Kawat batin: Listrik galvanis/Hot-dip galvanis/304 tali kawat baja tahan karat

    Lapisan njaba: PVC / PU / Nylon

    Konstruksi 7*7, 1*19
    Dhiameter Kawat internal: 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm

    Sawise Coating: 2.5mm, 3.8mm, 4.0mm

    Syarat diameter liyane bisa disesuaikan

    Paket Ora ana packing tali pemotong ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;

    Utawa Cut menyang 2.75m, 3m banjur dikempalken ing tas pp;

    Utawa paket selaras liyane

    Deskripsi Produk

    Plastik Dilapisi Galvanis / Tali Kawat Stainless Steel

    Tali kawat baja sing dilapisi plastik, gunakake baja karbon berkualitas tinggi:45#/55#/60#/70#, lsp,Uga, 304, 316 jinis stainless steel kasedhiya.Bagian njaba lapisan plastikduwe macem-macem warna,

    kaya ireng, transparan, biru,kuning, oranye, ijo, abang,lsp;bahan sakaPVC, PU, ​​Nylonkasedhiyakanggo nyukupi macem-macem panjaluk sampeyan.

    Tali kawat baja sing dilapisi PVC akeh digunakake amarga regane murah lan kualitas apik.

    Jeneng lengkap PVC yaiku POLYVINYL CHLORIDE, sing nduweni extensibility apik;ing syarat-syarat keluwesan, resistance abrasion, resistance suhu dhuwur lan kurang, kinerja iku rada Samsaya Awon saka PU, nanging rega luwih murah tinimbang PU.yen customer ora duwe syarat dhuwur babagan resistance abrasion lan softness, bisa milih jinis PVC.

    Lapisan plastik mbutuhake sifat mekanik sing apik lan tahan nyandhang.Iku nggunakake mesin nutupi plastik kanggo mboko sithik panas lan soften plastik pvc, lan roto-roto mbungkus plastik pvc molten ing lumahing njaba tali kawat baja, karo jamur tartamtu, lan pungkasanipun mbentuk lumahing plastik-dilapisi Gamelan.

    skipping (3)
    skipping (5)

    Aplikasi

    skipping (2)

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    Binzhou Bangyi Metal Products Co., Ltd. dumunung ing Shuiwan Town, Wudi County, Binzhou City, Shandong Province.We duwe 10 taun pengalaman R & D lan produksi, tanduran kalebu 10000 kothak meter.Our produk tali kawat baja akeh. digunakake ing logistik, listrik, construction, bandar lan industri segel kabel siji-wektu, etc.Produk kita kanthi permukaan sing apik, vertikalitas sing apik, longgar lan kompak sing apik, ora ana burr, lan ora ana tali sing rusak ing siji gulungan.Kita uga duwe tim layanan pra-sales lan sawise-sales profesional, kanggo njamin kualitas lan layanan.

    012
    009

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita