Warna Rad PVC/PU/Nilon dilapisi tali kawat baja

Katrangan singkat:

Tali plastik rad sing dilapisi akeh digunakake ing tali skipping, tali Leash, Tali pagar Tali kita duwe telung jinis transparansi, katon apik, telung warna opaque, semi-transparan lan transparan.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Paramèter

    Item PVC/PU dilapisi tali kawat baja
    Bahan Kawat batin: Listrik galvanis/Hot-dip galvanis/304 tali kawat baja tahan karatLapisan njaba: PVC / PU / Nylon
    Konstruksi 1*7, 1*19,7*7,7*19
    Dhiameter Kawat internal: 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mmSawise Coating: 2.5mm, 3.8mm, 4.0mm

    Syarat diameter liyane bisa disesuaikan

    Paket pengepakan ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;Utawa paket selaras liyane

    Deskripsi Produk

    2
    3

    Matrial lan Warna Opsional

    2
    5

    Kontrol kualitas

    6

    Aplikasi

    7

    Tips

    Kabel baja kualitas dhuwur:

    Kabel kawat iki digawe nganggo 7 untaian kanthi 7 kabel ing saben untaian sing nyedhiyakake keluwesan lan daya tahan.inti ngadeg 7x7 iki tightly tatu lan duwe kapasitas mbukak-prewangan kuwat.1/16 inch 304 stainless steel iku anti banyu, karat-bukti, karat-tahan, nyandhang-tahan;lumahing Gamelan, ora burrs.
    Multiguna:

    Kabel baja tahan karat 328ft ora gampang diikat lan dipotong kanthi ukuran sing dibutuhake.Sampurna kanggo tujuan ruangan njero ruangan, kayata lampu gantung, jemuran, kabel kilat ing antarane wit-witan, garis kebon, tali pancing, pager, prau, tali lampu DIY ing latar mburi omah, lsp.

    tugas abot:

    368lbs Kekuwatan putus, kabel tahan karat paling kuat.Bisa nyumerepi 1,5 kaping Schwarzenegger utawa barang bobot Trump kang.

    100 Pcs Crimping Rings:

    Dilengkapi karo 100 aluminium crimping clamps loop lengen minangka hadiah gratis lan gampang digunakake minangka kabel pesawat, kaya gantung pakan manuk, dekorasi pager lan aplikasi pertanian.
    Layanan Penjaminan Mutu:

    Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan tali kawat 1 16, layanan pelanggan profesional bakal mbantu sampeyan.

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    7

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita