Kabel Panggantos kanggo Speed ​​Jump Rope 3m galvanis Steel Wire karo PVC ditutupi

Katrangan singkat:

Tali lompat kacepetan panggantos 2.5mm iki kompatibel karo umume tali lompat ing pasar, kayata sistem ngunci diri, sistem mbenakake sekrup, sistem bantalan bal lan sistem gesper.Kabel digawe saka baja galvanis kualitas apik sing dilapisi PVC, ora kusut, menehi pengalaman sing apik banget.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Kabel Panggantos kanggo Speed ​​Jump Rope
Bahan Tali Kawat Baja Galvanis dilapisi PVC
Ukuran Tali 0,25 cm * 300 cm
Warna Tali Biru, Abang, ireng, Ijo, Jambon, Ungu, Perak
Bobot 40 gm
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 

TALI PENGGANTIAN UNIVERSAL:

Tali lompat kacepetan panggantos 2.5mm iki kompatibel karo umume tali lompat ing pasar, kayata sistem ngunci diri, sistem mbenakake sekrup, sistem bantalan bal lan sistem gesper.

 

ORA KANGGO:

Kabel digawe saka baja galvanis kualitas apik sing dilapisi PVC, ora kusut, menehi pengalaman sing apik banget.

 

Gampang kanggo operate:

Saben kabel dawane 300cm, sampeyan bisa Cut mudhun kanggo pas karo kabutuhan.

 

Awet:

Kabel panggantos digawe saka bahan kualitas apik.Iku awet banget.

Deskripsi Produk

02
铝合金钢丝绳_04
铝合金钢丝绳_05
application

Pambuka Instalasi

铝合金钢丝绳_06

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

Carton boxes on a pallet.Isolated on white.

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita