2. Tali Kawat Baja Tahan Karat

Katrangan singkat:

Tali kawat baja tahan karat nggunakake kualitas AISI304, AISI316 minangka bahan baku stainless steel.Wis resistance karat banget, resistance suhu dhuwur lan resistance suhu kurang.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tali kawat baja tahan karat nggunakake kualitas AISI304, AISI316 minangka bahan baku stainless steel.Wis resistance karat banget, resistance suhu dhuwur lan resistance suhu kurang.Iki digunakake kanthi wiyar ing industri petrokimia, penerbangan, mobil, nelayan, dekorasi bangunan lan industri liyane.Sawise polishing electrolytic, tali kawat stainless steel dadi padhang lan fitur resistance karat wis nemen meningkat.

Tali kawat baja tahan karat nganggo jalur produksi kanthi otomatis.Proses produksi kasusun saka wire drawing, stranding lan nutup.Wire drawing punika kanggo tarik rod kawat baja nglukis menyang kawat tipis.Stranding yaiku kanggo nyintesis kawat dadi untaian, lan nutup yaiku kanggo mbentuk maneh untaian dadi tali.Sawise telung proses kasebut rampung, dheweke ngalami pemeriksaan kualitas, kemasan, lan pungkasane dadi produk rampung.

Tali kawat baja tahan karat nggunakake baja tahan karat AISI304, AISI316 berkualitas tinggi minangka bahan baku.kanthi akeh utawa akeh untaian kawat alus sing dipintal dadi tali sing fleksibel.Tali kawat baja tahan karat nganggo jalur produksi kanthi otomatis.Proses produksi kasusun saka wire drawing, stranding lan nutup.Wire drawing punika kanggo tarik rod kawat baja nglukis menyang kawat tipis.Stranding yaiku kanggo nyintesis kawat dadi untaian, lan nutup yaiku kanggo mbentuk maneh untaian dadi tali.Sawise telung proses kasebut rampung, dheweke ngalami pemeriksaan kualitas, kemasan, lan pungkasane dadi produk rampung.Spesifikasi utama: 1X7, 7X7, 6X7+FC, 6X7+IWRC, 1X19, 7X19, 6X19+FC, 6X19+IWRC.(Serat Inti (FC): Inti iki digawe saka salah siji serat alam utawa polyroplylene lan menehi elastisitas banget. Ing addtion, inti serat wis impregnated karo lubricants sak Manufaktur.Iku mangkono lubricated njero saéngga ngurangi karat internal lan nyandhang antarane kabel.) , (Independent Wire Rope Core (IWRC): Inti iki biasane kasusun saka sepate7 * 7 tali kawat ing saubengé kawat kawat dilebokake. Inti baja nambah kekuatan 7% lan bobote 10%. Inti baja iki nyedhiyakake dhukungan sing luwih akeh tinimbang inti serat menyang untaian njaba sajrone urip operasi tali, saéngga njamin distribusi stres lan penylametan bentuk tali. Pusat baja nolak remuk, distorsi lan luwih tahan panas lan nambah kekuatan tali.), Arah lay bisa dadi tengen (simbol Z) utawa ngiwa (simbol S), Tali kawat stainless steel bisa diprodhuksi sesuai karo GB / T 9944-2015, ISO, BS, DIN, JIS, ABS, LR lan standar majeng internasional lan manca liyane.Min tensile strength 1770mpa, 1570mpa, 1670mpa, 1860mpa, 1960mpa.

Tali Kawat Baja Tahan Karat nduweni ketahanan korosi sing apik banget sing bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan sing atos saka macem-macem media sing mbebayani, tahan suhu dhuwur lan tahan suhu rendah, Bisa tahan macem-macem beban lan beban variabel.
Wis kekuatan tensile dhuwur, kekuatan lemes lan kateguhan impact.
Ing kahanan kerja kanthi kacepetan dhuwur, tahan abrasi, tahan kejut lan operasi stabil.
Softness apik, cocok kanggo traksi, narik, strapping lan tujuan liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing gambar kawat, tenun, selang, tali kawat, peralatan filtrasi, untaian baja, musim semi, instrumen elektronik, perawatan medis, piranti Anti-nyolong, proteksi Buruh, paku gandum, lsp.

Aplikasi

1 (2)
1 (1)

Spesifikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita