Tali Kawat Stainless Steel

Katrangan singkat:

Tali kawat baja tahan karat: kanthi pirang-pirang utawa akeh untaian kawat alus sing dipintal dadi tali sing fleksibel, tali kawat digawe saka kawat baja multi-lapisan sing dipintal dadi untaian, banjur inti minangka tengah, kanthi sawetara untaian sing bengkong dadi. tali spiral.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tali kawat baja tahan karat nggunakake kualitas AISI304, AISI316 minangka bahan baku stainless steel.Wis resistance karat banget, resistance suhu dhuwur lan resistance suhu kurang.Iki digunakake kanthi wiyar ing industri petrokimia, penerbangan, mobil, nelayan, dekorasi bangunan lan industri liyane.Sawise polishing electrolytic, tali kawat stainless steel dadi padhang lan fitur resistance karat wis nemen meningkat.

Tali kawat baja tahan karat nganggo jalur produksi kanthi otomatis.Proses produksi kasusun saka wire drawing, stranding lan nutup.Wire drawing punika kanggo tarik rod kawat baja nglukis menyang kawat tipis.Stranding yaiku kanggo nyintesis kawat dadi untaian, lan nutup yaiku kanggo mbentuk maneh untaian dadi tali.Sawise telung proses kasebut rampung, dheweke ngalami pemeriksaan kualitas, kemasan, lan pungkasane dadi produk rampung.

Tali kawat baja tahan karat nggunakake baja tahan karat AISI304, AISI316 berkualitas tinggi minangka bahan baku.bundel kawat heliks sing digawe saka kabel baja kanthi sifat mekanik lan dimensi geometris sing nyukupi syarat.tali kawat baja yaiku tali sing dipintal dadi untaian saka pirang-pirang lapisan kawat baja, banjur sawetara untaian dipintal dadi spiral kanthi inti minangka pusat.Ing mesin penanganan material, digunakake kanggo ngangkat, traksi, tensioning lan nggawa.Tali kawat baja nduweni kekuatan dhuwur, bobot entheng, karya stabil, ora gampang rusak dumadakan, lan bisa dipercaya.Lumahing tali kawat stainless steel Gamelan, Highly polesan, ora burr, Good softness, panas lan resistance kadhemen, tahan asam, Good resistance karat (Iku nolak pitting lan karat dening paling kimia, lan tartamtu tahan kanggo saltwater karat, Cocog kanggo Marine / Saltwater Environment), kekuatan lemes dhuwur, lan bebas saka Lateral / longitudinal retak, pit lan tandha etc.

Amarga 316 tali kawat baja tahan karat duwe resistensi korosi sing luwih kuat, luwih akeh digunakake, Nanging, rega tali kawat baja tahan karat 304 relatif murah, Nalika milih tali kawat stainless steel, 304 dadi pilihan pisanan, tali kawat baja tahan karat bisa dipoles lan panas dianggep kanggo nggawe lumahing tali kabel banget padhang lan resik, nemen nambah kekuatan lan resistance karat saka kinerja tali kabel.

Tali kawat tahan karat ditondoi kanthi kualitas permukaan sing apik, padhang kelas dhuwur, tahan karat sing kuat, kekuatan tarik sing dhuwur lan tahan lemes.resistance suhu dhuwur, pasukan bejat dhuwur, umur layanan dawa, awet, lan akeh karakteristik liyane saka industri, bisa digunakake ngirimaken mbukak long-distance, ngangkat, doyo tarik, tension lan prewangan.Bobot entheng, Nduwe kekuatan tarik sing dhuwur, kekuwatan lemes lan kateguhan impact, panggunaan aman lan dipercaya, gampang digawa lan diangkut.Bisa digunakake kanggo rigging, hoisting, push-pull, bantalan lan guying.Digunakake ing petroleum, industri kimia, elevator, peralatan ngangkat, pertambangan, mobil, perikanan laut, kreteg, mobil, pesawat, pager, industri cahya hardware lan industri liyane.

Spesifikasi

1x7

Dhiameter

(mm)

Kira-kira.

Bobot

(Kg/100m)

EN12385-4

DIN3052

GB / T9944-2002

GB / T8918-3006

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

1570/MM²

1770/MM²

1960/MM²

1570/MM²

1770/MM²

 

1570/MM²

1770/MM²

0.25

0.03

0,054

0,061

0,067

0,054

0,061

0.063

0,054

0,061

0.30

0.05

0,078

0,088

0.097

0.090

0.087

0.093

0.090

0.087

0.40

0.08

0.138

0.156

0.172

0.139

0.154

0.157

0.139

0.154

0.50

0.13

0.216

0.243

0.269

0.220

0.240

0.255

0.220

0.240

0.60

0.18

0.311

0.350

0.388

0.308

0.347

0.382

0.308

0.347

0.80

0.32

0.552

0.622

0.689

0.547

0.617

0.667

0.547

0.617

0.90

0.41

0.699

0.788

0.872

0.695

0.768

0.823

0.695

0.768

1.00

0.50

0.863

0.973

1.080

0.855

0.871

1.000

0.855

0.871

1.20

0.72

1.242

1.401

1.550

1.245

1.390

1.320

1.245

1.390

1.50

1.13

1.940

2.190

2.420

1.920

2.170

2.200

1.920

2.170

1.80

1.62

2.800

3.150

3.490

2.800

3.120

2.800

2.800

3.120

2.00

2.00

3.450

3.890

4.310

3.420

3.850

3.420

3.420

3.850

2.20

2.42

4.180

4.710

--

4.120

4.690

4.120

4.120

4.690

2.50

3.13

5.390

6.080

--

5.340

6.020

5.340

5.340

6.020

3.00

4.50

7.770

8.750

--

7.690

8.670

7.690

7.690

8.670

4.00

8.00

13.80

--

--

13.70

--

13.70

13.70

--

5.00

12.50

21.60

--

--

21.40

--

21.40

21.40

--

6.00

18.00

31.10

--

--

30.80

--

30.80

30.80

--

7x7

Dhiameter

(mm)

Kira-kira.

Bobot

(Kg/100m)

EN12385-4

DIN3052

GB / T9944-2002

GB / T8918-3006

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

1570/MM²

1770/MM²

1960/MM²

1570/MM²

1770/MM²

 

1570/MM²

1770/MM²

0.8

0.26

0.390

0.440

0.440

0.390

0.440

0.461

0.360

0.410

0.9

0.33

0.495

0.560

0.560

0.495

0.560

0.539

0.460

0.520

1.0

0.41

0.610

0.690

0.690

0.610

0.690

0.637

0.570

0.640

1.2

0.58

0.880

0.990

0.990

0.880

0.990

1.200

0.820

0.920

1.5

0.91

1.370

1.550

1.550

1.370

1.550

1.670

1.280

1.440

1.8

1.32

1.970

2.230

2.230

1.970

2.230

2.250

1.840

2.070

2.0

1.62

2.440

2.540

2.540

2.440

2.540

2.940

2.080

2.350

2.2

1.97

2.960

3.300

3.300

2.960

3.300

3.400

2.800

3.120

2.5

2.54

3.180

4.290

4.290

3.810

4.290

4.350

3.540

4.000

3.0

3.65

5.480

5.720

5.720

5.480

5.710

6.370

4.690

5.280

4.0

6.50

9.750

10.20

10.20

9.750

10.20

9.510

8.330

9.400

5.0

10.15

15.23

15.90

15.90

15.23

22.90

14.70

13.00

14.60

6.0

14.62

21.90

22.90

22.90

21.90

40.60

18.60

18.70

21.10

8.0

25.98

39.00

40.70

40.70

36.10

63.50

40.60

33.30

37.60

10.0

40.60

60.90

63.50

63.50

56.30

91.50

57.10

52.10

58.70

1X19

Dhiameter

(mm)

Kira-kira.

Bobot

(Kg/100m)

EN12385-4

DIN3052

GB / T9944-2002

GB / T8918-3006

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

1570/MM²

1770/MM²

1960/MM²

1570/MM²

1770/MM²

 

1570/MM²

1770/MM²

0.4

0.08

0.132

0.149

0.165

0.132

0.150

0.170

0.132

0.150

0.5

0.13

0.206

0.232

0.257

0.210

0.235

0.240

0.210

0.235

0.6

0.18

0.297

0.335

0.370

0.297

0.332

0.343

0.297

0.332

0.8

0.32

0.530

0.590

0.660

0.530

0.590

0.617

0.530

0.590

1.0

0.50

0.820

0.930

1.030

0.825

0.930

0.950

0.825

0.930

1.2

0.72

1.190

1.340

1.480

1.200

1.350

1.270

1.200

1.350

1.5

1.13

1.850

2.090

2.320

1.860

2.090

2.250

1.860

2.090

1.8

1.62

2.670

3.010

3.330

2.680

3.010

3.100

2.680

3.010

2.0

2.00

3.300

3.720

4.120

3.300

3.720

3.820

3.300

3.720

2.2

2.42

3.990

4.500

--

4.000

4.500

4.510

4.000

4.500

2.5

3.13

5.150

5.810

--

5.150

5.800

5.580

5.150

5.800

3.0

4.50

7.420

8.360

--

7.420

8.370

8.030

7.420

8.370

4.0

8.00

13.19

--

--

13.70

--

13.90

13.70

--

5.0

12.50

20.61

--

--

20.60

--

21.00

20.60

--

6.0

18.00

29.70

--

--

29.70

--

30.40

29.70

--

8.0

32.00

52.80

--

--

52.80

--

52.80

52.80

--

10.0

50.00

82.40

--

--

82.50

--

82.50

82.50

--

7X19

Dhiameter

(mm)

Kira-kira.

Bobot

(Kg/100m)

EN12385-4

DIN3052

GB / T9944-2002

GB / T8918-3006

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

Min.Breaking Load

(Kn)

1570/MM²

1770/MM²

1960/MM²

1570/MM²

1770/MM²

 

1570/MM²

1770/MM²

1.5

0.92

1.26

1.43

1.58

1.26

1.43

1.43

1.26

1.43

1.8

1.32

1.82

2.05

2.27

1.82

2.05

2.05

1.82

2.20

2.0

1.63

2.27

2.56

2.81

2.27

2.56

2.56

2.27

2.56

2.2

1.98

2.72

3.06

3.39

2.72

3.06

3.06

2.72

3.06

2.5

2.55

3.55

4.00

4.43

3.55

4.00

4.00

3.55

4.00

3.0

3.68

5.12

5.77

6.39

5.12

5.29

5.77

4.69

5.28

4.0

6.53

9.09

10.25

11.35

9.09

9.40

10.70

8.33

9.40

5.0

10.21

14.21

16.02

17.74

14.21

21.20

17.40

13.00

14.60

6.0

14.70

20.50

23.10

25.50

20.50

28.20

23.50

18.70

21.10

8.0

26.14

36.40

41.00

45.40

33.30

37.60

40.10

33.30

37.60

10.0

40.84

56.80

64.10

71.00

52.10

58.80

56.80

52.10

58.70


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita