Inti Baja Galvanis Tali Kawat Baja IWRC

Katrangan singkat:

Pabrik kita minangka perusahaan manufaktur sing diprodhuksi lan didol dhewe.Kita bisa nyedhiyani pelanggan karo Processing karo bahan diwenehake, Processing OEM, pesenan miturut conto, ngatur karo conto, lan pesenan ekspor.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kaluwihan saka inti baja vs inti serat

    7701

    VS

    pp core3

    1. Tali kawat inti baja kanthi diameter sing padha nduweni gaya putus sing luwih gedhe tinimbang tali kawat inti serat, lan beban sing ditanggung uga luwih gedhe;

    2. Tali kawat inti baja nduweni resistance impact lan resistance tekanan sing luwih apik tinimbang tali kawat inti serat.Tali kawat inti baja cocok kanggo multi-lapisan nduwurke tumpukan;

    3. Tali kawat inti baja luwih dhuwur tinimbang tali kawat inti serat babagan resistensi suhu dhuwur.Tali kawat inti baja umume dipilih kanggo acara suhu dhuwur;

    4. Tali kawat inti serat luwih alus tinimbang tali kawat inti baja;

    5. Pelumasan tali kawat baja serat-inti luwih apik tinimbang tali kawat baja-inti kanggo nyimpen lenga.

    Spesifikasi

    jeneng Tali kawat baja karo inti baja
    Dhiameter 0,3-16 mm, lsp
    Konstruksi 1*7, 1*19, 7*7, 7*19, 19*7,
    dawa 500 mm / rol, 1000 mm / rol, 2000 mm / rol, utawa minangka syarat sampeyan
    Bahan Baja karbon, inti rami/inti katun/inti PP
    kekuatan tarik 1470,1570,1670,1770,1870,1960,2160MPA
    Pangobatan lumahing Electro-galvanizing, utawa hot-dip galvanizing
    11702
    719
    77
    119

    Sejarah Tali Kawat

    Tali kawat modern diciptakake dening Wilhelm Albert, insinyur pertambangan Jerman, antarane 1831 lan 1834. Dheweke dikembangake supaya bisa digunakake ing tambang ing Pagunungan Harz.Tali iki ngganti tali serat alam sing luwih lemah, kayata tali rami lan tali manila, lan tali logam sing luwih lemah, kaya tali rantai.

    Tali Albert digawe saka papat kabel telung untaian.Ing taun 1840, wong Skotlandia sing jenenge Robert Stirling Newall nambah model iki.Setaun sabanjure ing Amerika Serikat, pabrikan Amerika John A. Roebling wiwit ngasilake tali kawat, ngarahake visi jembatan gantung.Saka ing kana, wong Amerika liyane sing kasengsem, kayata Erskine Hazard lan Josiah White, nggunakake tali kawat ing aplikasi ril sepur lan pertambangan batu bara.Dheweke uga ngetrapake teknik tali kawat kanggo nyedhiyakake tali angkat kanggo proyek sing diarani Ashley Planes, sing ngidini transportasi luwih apik lan tambah pariwisata ing wilayah kasebut.

    Kira-kira rong puluh lima taun sabanjure, bali ing Jerman ing taun 1874, perusahaan teknik Adolf Bleichert & Co.Dheweke nggunakake tali kawat kanggo mbangun trem aerial bicable kanggo pertambangan Lembah Ruhr.Taun-taun sabanjure dheweke nggawe trem kanggo Wehrmacht lan Tentara Kekaisaran Jerman.Sistem tali kawat kasebut nyebar ing saindenging Eropa, banjur pindhah menyang AS, konsentrasi ing Trenton Iron Works ing New Jersey.

    Sajrone pirang-pirang taun, insinyur lan pabrikan wis nggawe kabeh jinis bahan kanggo nggawe tali kawat luwih kuwat.Bahan kasebut kalebu baja tahan karat, baja bajak, kawat cerah, baja galvanis, baja tali kawat, kawat listrik, lan liya-liyane.Saiki, tali kawat minangka pokok ing proses industri sing paling abot.Nang endi wae ngangkat tugas abot dibutuhake, tali kawat ana kanggo nggampangake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita