Tali kawat baja kabel baja tali kabel kawat baja dengan inti serat 6×7+FC 6×19+FC 6×12+FC

Katrangan singkat:

Tali kawat baja Serat inti kasusun saka inti serat ing tengah tali kawat baja.Iki diwakili dening FC.Dibandhingake karo tali kawat baja inti logam, tali kawat baja inti serat nduweni karakteristik lembut, tahan korosi lan panyimpenan minyak liyane.Ana 2 jinis inti Serat


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Tali kawat baja Serat inti kasusun saka inti serat ing tengah tali kawat baja.Iki diwakili dening FC.

    Dibandhingake karo tali kawat baja inti logam, tali kawat baja inti serat nduweni karakteristik lembut, tahan korosi lan panyimpenan minyak liyane.

    Ana 2 jinis inti serat: inti serat alam lan inti serat sintetis.

    Tali kawat baja inti alami nggunakake inti tali serat alam kayata jute, sisal, lan liya-liyane. Inti tali iki nduweni akeh panyimpenan minyak, tali kawat baja alus lan ora tahan korosi;

    Tali kawat baja inti sintetis yaiku inti serat sing digawe saka bahan sintetik kimia, kayata poliethelin, polipropilena, nilon, lan liya-liyane. Inti tali iki nduweni panyimpenan lenga sing kurang, lan tali kawat baja iku atos lan tahan karat.

    Punapa punika prabédan antarane inti baja lan inti serat

    metal core2fu
    hemp
    pp core
    cotton core

    1. Tali kawat inti baja kanthi diameter sing padha nduweni gaya putus sing luwih gedhe tinimbang tali kawat inti serat, lan beban sing ditanggung uga luwih gedhe;

    2. Tali kawat inti baja nduweni resistance impact lan resistance tekanan sing luwih apik tinimbang tali kawat inti serat.Tali kawat inti baja cocok kanggo multi-lapisan nduwurke tumpukan;

    3. Tali kawat inti baja luwih dhuwur tinimbang tali kawat inti serat babagan resistensi suhu dhuwur.Tali kawat inti baja umume dipilih kanggo acara suhu dhuwur;

    4. Tali kawat inti serat luwih alus tinimbang tali kawat inti baja;

    5. Pelumasan tali kawat baja serat-inti luwih apik tinimbang tali kawat baja-inti kanggo nyimpen lenga.

    coil 1
    perfect
    10
    reel3

    Spesifikasi

    jeneng Tali kawat baja kanthi inti serat
    Dhiameter 0,3-12 mm, lsp
    Konstruksi 6*7+FC,6*19+FC, lsp.
    dawa 500mm / reel, 1000mm / reel, 2000mm / reel, utawa minangka syarat sampeyan
    Bahan Baja karbon, inti rami/inti katun/inti PP
    kekuatan tarik 1470,1570,1670,1770,1870,1960,2160MPA
    Pangobatan lumahing Electro-galvanizing, utawa hot-dip galvanizing
    Struktur Nominal

    Dhiameter

    Nominal

    T/S

    minimal

    B / L

    nyabrang

    Bagean

    Kira-kira

    Bobot

    mm

    Mpa

    KN

    mm2

    kg / 100m

    5.40

    1670

    20.35

    13.85

    13.80

    6×7+FC

    1.80

    1960

    2.28

    1.32

    1.40

    2.15

    1960

    3.28

    1.90

    2.00

    2.50

    1960

    4.47

    2.59

    2.70

    3.05

    1870

    6.27

    3.81

    4.00

    3.60

    1870

    8.69

    5.28

    5.50

    4.10

    1770

    10.40

    6.68

    7.00

    4.50

    1770

    12.85

    8.25

    8.70

    5.40

    1670

    17.46

    11.88

    12.50

    6x7+FC

    6x19+FC


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita