Tamper Proof Kabel Seal

Tamper Proof Kabel Seal

Tali kawat baja sing longgar kanggo segel kabel bukti tamper, akurasi diameter dhuwur, kesalahan meh nol, kelonggaran sing apik, bisa disesuaikan miturut dawa syarat pelanggan, biasane digunakake kanggo kunci Aman kanggo logistik, listrik, wadhah, sepur, adat, lsp.

施封锁拼图 (2)

Pènget: in_array () ngarepake parameter 2 dadi array, string diwenehi ing/www/wwwroot/a924.goodao.net/wp-content/themes/global/page.phping baris31