Grosir Fitness Gym Nangani Steel Wire Langsung Rope Tali Kacepetan Skipping

Katrangan singkat:

Desain sing entheng lan gagang busa sing nyenengake nyuda ketegangan ing tangan sampeyan, ngidini sampeyan ngobong kalori lan mlumpat kanthi apik tanpa rasa ora nyaman.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item Tali Lumpat Kawat
Bahan PVC + Kawat Baja + ABS + Busa
Ukuran Tali 0.4cm * 280cm
Ukuran Handle 3.5cm * 15cm
Warna Tali ireng
Warna Handle Ireng, Biru, Abang, Ijo
Bobot 150 gram
Paket 1 pc dikemas ing tas opp;banjur 100 pcs ing caron
Ukuran paket 25cm * 22cm * 5cm

Kaluwihan produk

 

katrangan produk

Seneng Total Comfort
Desain sing entheng lan gagang busa sing nyenengake nyuda ketegangan ing tangan sampeyan, ngidini sampeyan ngobong kalori lan mlumpat kanthi apik tanpa rasa ora nyaman sing ora perlu.

High Quality
Tali kawat baja sing dikepang dilapisi PVC, sing ndadekake tali kasebut awet lan lancar lan ora retak utawa pecah.

Length Adjustable
Cepet lan gampang nyetel saka 9 kaki nganti dawa sing dikarepake ing sawetara menit!Cocog kanggo kabeh umur lan kabeh tingkat pengalaman.

Gamelan lan Cepet
Lompat tali kanthi bantalan bal premium kualitas dhuwur, njamin lancar lan cepet.

Apa keuntungan saka Rope-jumping?
Njaluk Imbangan Luwih
Bakar kalori lan tetep fit
Mbangun lan Ngembangake Otot
Nambah stamina lan Koordinasi fisik
Pilihan sing sampurna kanggo latihan njero ruangan utawa ruangan

Deskripsi Produk

跳绳_02
跳绳_03
跳绳_04
跳绳_05
跳绳_07

Aplikasi

跳绳_08
跳绳_09

Packing & Pangiriman

PACKING
(1) dikempalken ing tas opp banjur 100 pcs ing karton
(2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
(3) packing minangka syarat.

PENGIRIMAN
Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
We ngirim pesenan akeh dening Segara, dening Sepur, etc.
wektu gawé: 7-15 dina kerja

A 包装 (1)

Produk sing gegandhengan

相关产品

Layanan Kita

1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
5. Kita nampa printing logo adat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita