Kawat skipping tali PVC PU dilapisi

Katrangan singkat:

Tali skipping kawat luwih tipis lan gagang luwih cendhek, mula tali kasebut bakal luwih cepet, saengga tali skipping relatif profesional, nanging ora tahan lama lan gampang pecah, supaya sampeyan bisa tuku sawetara liyane sekaligus.Cocog kanggo wong sing olahraga kanthi profesional.


  • Harga FOB:US $0.05 - 0.25 / Meter
  • Jumlah Pesanan Min:10000 Meter
  • Kapabilitas sumber:100000 Meter Saben Minggu
  • Paket:gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik, gulungan besi, tas pp
  • Detail Produk

    Tag produk

    Tips

    Kenapa milih tali skipping wire?

    Ayo Mbandhingake sawetara tali skipping sing umum ing pasar.

    1. Tali lompat plastik

    Tali plastik relatif murah ing antarane kabeh tali skipping, lan uga relatif kuwat, ora gampang diikat, lan biaya-efektif, nanging bobote entheng banget, mung cocok kanggo pemula.

    2. Tali lompat katun

    Tali lompat katun cukup atos lan bobote cukup.Yen sampeyan ora sengaja kenek, ora bakal natoni sampeyan, nanging biasane luwih alon kanggo mlumpat lan luwih cocok kanggo pamula.Wong tuwa uga bisa milih.

    3. Tali lompat pring

    Tali lompat pring biasane duwe gagang sing dawa, sing cocok kanggo tali lompat sing apik banget, lan tali kasebut ora bakal kejepit.Tali kasebut nduweni bobot tartamtu lan relatif tahan lama.Padha cocok kanggo umume wong.

    4. Tali skipping kawat baja

    Tali skipping kawat luwih tipis lan gagang luwih cendhek, mula tali kasebut bakal luwih cepet, saengga tali skipping relatif profesional, nanging ora tahan lama lan gampang pecah, supaya sampeyan bisa tuku sawetara liyane sekaligus.Cocog kanggo wong sing olahraga kanthi profesional.

    5. Nylon skipping tali

    Tali skipping nilon kuwat lan luwih entheng, nanging ora gampang nangkep rasa tangan nalika goyang.Iku luwih cocok kanggo nggunakake wong siji, ora cocok kanggo sawetara wong kanggo mlumpat tali amba.

    6. Tali karet

    Tali karet banget kuwat lan tahan nyandhang, nanging biasane luwih abot, lan luwih angel kanggo wong biasa kanggo goyangake, lan gampang kanggo trip dhewe.Kajaba katrampilan skipping luwih apik, aja milih tali skipping iki.

    Temenan, tali skipping kabel luwih praktis kanggo binaragawan

    Saiki ayo ndeleng tali lompat kawat Bangyi:

    Paramèter

    Item PVC/PU dilapisi tali kawat baja skipping rope
    Bahan Kawat batin: Listrik galvanis/Hot-dip galvanis/304 tali kawat baja tahan karat

    Lapisan njaba: PVC / PU / Nylon

    Konstruksi 7*7, 1*19
    Dhiameter Kawat internal: 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm

    Sawise Coating: 2.5mm, 3.8mm, 4.0mm

    Syarat diameter liyane bisa disesuaikan

    Paket Ora ana packing tali pemotong ing gulungan, gulungan kayu, gulungan plastik;

    Utawa Cut menyang 2.75m, 3m banjur dikempalken ing tas pp;

    Utawa paket selaras liyane

    Deskripsi Produk

    skipping (3)
    skipping (5)

    Aplikasi

    skipping (2)

    Packing & Pangiriman

    PACKING
    (1) tali kawat baja bakal dibungkus ing gulungan kayu utawa gulungan plastik, banjur nganggo film plastik
    (2) sijine ing pallets utawa ing kasus kayu.
    (3) packing minangka syarat.

    PENGIRIMAN
    Kita ndhukung ekspres internasional kanggo pesenan sampel: Kaya TNT, DHL, FedEx, UPS, EMS, lsp.
    We ngirim pesenan akeh dening Sea, Sepur, etc.
    wektu gawé: 7-15 dina kerja

    Produk sing gegandhengan

    rel 001

    Layanan Kita

    1. Minangka pabrikan, kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi pabrik kanthi perdagangan lan dodolan.
    2. Kita duwe sejarah luwih saka sepuluh taun.Kajaba iku, kita duwe sistem dodolan sing diwasa, sing bisa nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan.
    3. Perusahaan kita wis lulus ISO, CE, SGS.
    4. Kita bisa ngrancang lan nggawe produk miturut ukuran lan spesifikasi sing dibutuhake miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.
    5. Kita nampa printing logo adat.

    Pabrik Show

    factory 001
    009

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita